Ők 2013 feltörekvő stílusikonjai

2013-ban generációváltás várható a jól öltözött celebnők és stílusikonok körében: míg 2012-ben Rihanna, Alexa Chung vagy Kate Moss volt a divatmániások példaképe, idén állítólag új arcok hívják majd fel magukra a figyelmet a vörös szőnyeges eseményeken. A folytatásban olyan feltörekvő amerikai hírességek következnek Miranda Kerrtől Elizabeth Olsenig, akiknek már most érdemes megjegyezni a nevét!

Zosia Mamet

A színésznő anyával büszkélkedő Zosia Mamet a HBO keddenként futó új vígjátéksorozatából, a 'Girls'-ből lehet ismerős a hazai divatrajongóknak, pedig fiatal kora ellenére olyan filmek vannak a háta mögött, mint a Tara alteregói vagy a Mad Men – Reklámőrültek. A mindig elegáns 24 éves Mamet filmbéli karakterével ellentétben a hétköznapokon előszeretettel visel kivágott ruhákat, nagyméretű kalapot és bőrkabátokat.

Solange Knowles

A Met gálán viselt Rachel Roy ruha miatt a tavalyi év legjobban öltözött női közé is bekerült Solange Knowles várhatóan az idei szezonban is sok színes és mintás ruhával, illetve vagány kiegészítőkkel fogja felhívni magára a divatrajongók figyelmét. A 26 éves énekes-színésznőt minden bizonnyal számos utcai divatfotós fogja lencsevégre kapni a közelgő divathetek helyszínein.

Miranda Kerr

Sokáig nehéz volt elképzelni az ausztrál modellt másban, mint Victoria's Secret fehérneműben, ám a Mangóhoz bekerülő Kerr stílust váltott és 2012-ben szinte többet láttuk bőrnadrágban, mint angyalszárnyakkal. Bár azt nem tudjuk, hogy a modell stílustanácsadót váltott, vagy magától kezdett el ügyesen vásárolni, de az biztos, hogy 2013-ban is sokat fogunk találkozni a sokoldalúságra törekvő Kerr könnyed stílusával.

Chloe Grace Moretz

Az Éjsötét árnyék és a Leleményes Hugo tehetséges színésznőjét 15 éves kora ellenére már most stílusikonnak tartják a szakmában. A felnőttesen öltöző Moretz a divatlapok egyik kedvenc fotóalanya volt 2012-ben, pózolt többek között a Seventeen májusi borítóján, továbbá ő népszerűsítette az Aéropostale kollekcióját is tavaly.

Kerry Washington

Altazurra ruhájával az év legjobb kis fekete ruhái válogatásba is bekerülő színésznő évek óta szinte minden vörös szőnyeges esemény egyik fénypontja. Washington elegánsan nőies stílusának egyik titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy rendkívül rafináltan variálja a különféle kiegészítőket ruháival, ez várhatón 2013-ban sem lesz másként.

Kylie Jenner és Kendall Jenner

A K, mint Kardashian legfiatalabb szereplői, Kendall és Kylie Jenner nővéreikhez hasonlóan rajonganak a vörös szőnyeges eseményekért és a divatért. Kylie például odavan Nicole Richie stílusáért, Kendall álma pedig, hogy munkát kapjon a Chaneltől vagy az olasz Vogue-tól – írja a Teen Vogue.com.

Jessica Chastain

Az alig két évvel ezelőtt befutott színésznő vörös hajával mindig érdekes látvány a vörös szőnyegen. Bár haja színéhez nem könnyű mindig megfelelő ruhát találni, Elizabeth Stewart stylistnak hála a 35 éves Chastain gyakran látható kék, zöld, lila vagy piros estélyikben és Alexander McQueen kreációkban.

Kiernan Shipka

A Mad Menből megismert 13 éves színésznő ruhásszekrényére szívesen vetnénk egy pillantást, ugyanis a fiatal híresség már most elbűvöl mindenkit kifinomult és merész stílusérzékével. „A Chloé-nak és a D&G Juniornak csodálatos gyerekruháik vannak. Engem Grace Kelly inspirál a divatban, az ő klasszikus megjelenése és gyönyörű ruhái nagyon tetszenek” – nyilatkozta a szemtelenül fiatal sztárgyerek a New York Magazinnak.

Maude Apatow

Judd Apatow és Leslie Mann 15 éves lánya kezd kinőni a tini stílusú ruhákból, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyre többször kapják lencsevégre szülei nélkül is a vörös szőnyeges eseményeken. A feltörekvő sztárgyerek merész ruhávaival olyan sikeresen hívja fel magára a figyelmet, hogy tavaly felkerült a Forbes "30 Under 30" listájára, Hollywood kategóriában. A Tweenvogue-nak is modellt álló kamasznak széles rajongótábora, 123.810 követője van a Twitteren, ahol többen jó humorát is dicsérik.

Busy Philipps

A Dawson és a haverokból ismert 33 éves színésznő remekül párosítja az utcai stílust a vörös szőnyeges eseményekre illő estélyik csillogásával. Michel Williams legjobb barátnője nem szégyelli kihangsúlyozni nőies alakját ruháival, kifejezetten kedveli a nagy mintás, virágos és színes együtteseket. Kedvenc tavalyi szettünk a People's Choice Awardson látott királykék testhezálló ruha, melyhez kivágott orrú fekete-fehér magassarkút választott a szőke színésznő.

Elizabeth Olsen

Az 11,8 millió forintos hátizsákot piacra dobó Olsen ikrek húga tehetségének és egyedi, trendi stílusának köszönhetően több divatlap címlapjára is felkerült már az elmúlt években. A 23 éves szupersztár jelölt szívesen kísérletezik a szokatlan stílusok párosításával, pár évvel ezelőtt egy 15. századi cipődivat ihlette Alexander McQueen szandállal hívta fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen, de kedvenc márkájában, Marniban is gyakran pózol a kamerának.


Anna Friel

Bár az angol színésznő a hazai közönség számára nincs annyira reflektorfényben, mint más hírességek a listán, elragadó ruháival mégis talán ő a leginspirálóbb a divatmániások számára. A Halottnak a csók sztárja az elmúlt években több olyan szavazáson is az élmezőnyben végzett, ahol a legszebb színésznőkre lehetett szavazni. Az 1976-ban született Friel szereti a vörös rúzst, kedvenc márkái pedig a Topshop,Stella McCartney és a Moschino – írja az Elle.com.

Oszd meg másokkal is!
Mustra