Új őrület: pasik leggingsben, menő vagy ciki?

A leggings ezidáig a nők kiváltsága volt, azonban a pasik hirtelen megirigyelték tőlünk és elkezdték ők is hordani. Mi egy ideje értetlenkedve állunk, és figyeljük az erősebbik nem néha identitászavaros próbálkozásait a divat terén, de jobban értékelnénk, ha nem a nők ruhatárjának darabjait lesnék el, hanem megmaradnának a férfias holmiknál. Sajnos azonban a példák azt mutatják, hogy semmi igényük nincs arra nézve, hogy visszaszerezzék elveszett férfiasságukat.

Már szinte meg sem lepődünk azon, ha egy pasi sminkelni magát és festi a körmeit, azonban új divathóbortjuk már végképp kiveri a biztosítékot: ez pedig nem más, mint a cicanadrág. Eddig csak balett táncosokon láthattunk ilyesféle szerelést, azonban külföldön egyre inkább kezd elterjedni ez az új hóbort. Lehet a férfinak bármilyen jó lába, amíg ő nem Robin Hood, addig szerintünk maradjon inkább a hagyományos farmer-vagy szövetnadrágnál. A mindent - tényleg mindent!- megmutató feszülős leggings inkább ciki, mint cuki, mivel ezzel a darabbal a pasik elvesztik maradék férfiasságukat is. A következő lépés már csak az lenne, hogy ha a reggeli készülődés közben észrevennénk, hogy álmaink pasija a mi szekrényünkben turkál a cicanadrágjához való tunika után kutatva. Sajnos már a sztárok között is elindult hódító útjára a leggings – azaz a meggings-, Justin Bieber például cicagatyában lépett fel az American Music Awardson.

A Daily Mail szerint 2013-ban óriási trend lesz a pasik körében a meggings, sőt, már most télen is egyre többen gonolják úgy, muszáj megmutatniuk a világnak formás lábukat, ezért ki is merészkednek az emberek elé feszülős naciban. A tervezők már egy ideje próbálják rájuk erőszakolni a leggings-et, azonban hosszú ideig utcai hordására szerencsére ezidáig szinte senki nem szánta rá magát, mivel túl melegnek és kényelmetlennek találják a gatyát, és gyakran felvetődött az a kérdés is, hogy mégis hova tehetik így a pénztárcájukat? Azonban a meggings mellet szól egyes pasik szerint, hogy így közszemlére tudják tenni lábaikat – akkor is ha van rá igény, akkor is, ha nincs. De akadnak olyanok is, akik szívesen viselnék ezt a nőies darabot, csak a pluszkilóik miatt nem tudják, mert röhejesen festenének tapinadrágban.

Bármi is legyen az emberek véleménye, egy biztos: A Versace és a Givenchy férfi leggingsei óriási népszerűségnek örvendenek, nagyrészt el is fogytak a különböző online boltokból (Louisaviaroma és Ssense), és a Selfridges is eladta már az első héten az összes kreációját, melyből azóta ötször kellett újra rendelni. Most épp ez kapható náluk. Önnek tetszik az új trend? Alig várja, hogy pasija végre macskanadrágban mászkáljon? Akkor vegyen neki egyet karácsonyra valamelyik női üzletben, és szavazzon arra, hogy a meggings menő. Ha hánynia kell az új divattól, nyomjon a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (46191) (4393) Ciki!
Mustra