Így öltözzön a világ egyik legcsinosabb nőjének!

Emma Stone a People magazin listája szerint idén az egyik legjobban öltözött sztár, így a stílusikonnak számító Katalin hercegné után most ő a következő szereplője celebes cikksorozatunknak. A választásunk egy olyan összeállításra esett, ami tökéletes a karácsonyi szezonra, hiszen kicsit piros, kicsit csillog, kicsit elegáns és biztosan elég kényelmes, így még nyugodtan lezavarhatunk egy nagy bevásárlást a családi/baráti találkozó előtt. Részletek a hajtás után!

Emma Stone-t egyébként a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren fotózták le a képen látható szettben, ami annyira nem nagy durranás, viszont minden darabja viszonylag könnyen beszerezhető, jól variálható és az összkép is elég kellemes. Bár a jelenlegi hidegben egy szövetkabát és egy aranyszínű félcipő nem biztos, hogy a legjobb választás, de ha nem kell sokat tartózkodnunk kültéren, akkor azért kibírható, főleg ha megfelelő harisnyát veszünk a nadrág alá.

De nézzük sorjában. Fehér inget vagy blúzt vásárolni tényleg nem nagy kihívás, bár – ahogy azt egyik kolléganőnk is tapasztalta – aki keményített gallérosra vágyik, annak hosszasabban kell kutatnia. Az egyik legolcsóbb darabbal egyébként a H&M kínálatában találkoztunk, aki viszont lágyabb esésű, finomabb blúzra vágyik, annak jobban a pénztárcájába kell nyúlnia. Kötött pulóverból sincs most hiány, tízezer forint alatt egészen elfogadható darabok vannak. Aki viszont nem akar rétegesen öltözködni, annak ajánljuk a H&M galléros pulóverét 8990 forintért.

A fast fashion boltok piros nadrágból is betáraztak, a Bershkában már 6000 forintért vehetünk egyet, de aki többet szán egy ilyen darabra, az közel 10 forintért a Zarában is talál magának megfelelőt. A bő szövetkabátoknál persze már nagyobb a különbség, a Stradivariusban például 19995 forint egy olyan felöltő, ami a Mangónál 39995 forint. Pedig jól jön az a 20 ezer forint, ha fényesen fémes cipőt vagy táskát is kell vennünk. Ugyan a Bershkában is találtunk egy ezüst lábbelit, az Asos aranyszínű cipője sokkal jobban hasonlít arra, amit Emma Stone visel. Árban egyébként nincs különbség és a postai költséggel sem kell számolni, mert az Asos ingyenesen szállít.

Oszd meg másokkal is!
Mustra