Hátborzongató vagy csinos az 56 éves modell?

Minden bizonnyal a Marks & Spencer érdemli idén a leghumánusabb karácsonyi kampány címet. A Down-szindrómával született négy éves kisfiú mellett az ünnepi kampány egyik főszereplője az az ötvenhat éves modell, aki saját bevallása szerint az egészséges táplálkozásnak, némi testmozgásnak és a repceolajnak köszönheti irigylésre méltó külsejét.

A magát egyszerre művésznek, fotósnak és modellnek is tartó Yasmine Rossi saját bevallása szerint már a drága krémektől kezdve a rossz fitnesz programokig mindent kipróbált, de egyiket sem tartotta hosszú távon működőképesnek

„Nincs titka. Minden, amit valaha tettem annak érdekében, hogy így nézzek ki, a bioélelmiszernek köszönhető, amit már jóval azelőtt ettem, mielőtt divatba jött. A bőrömre olajat használok, a hajamra repceolajat. Hetente egyszer olívaolajjal és cukorral dörzsölöm át a testemet, illetve naponta megeszem egy avokádót. Jó minőségű organikus húsokat és halat eszem” – mesélte a Sunday Times Style magazinnak a valószínűleg szerencsés génekkel megáldott ősz hajú modell.

article-2242146-1653B971000005DC-397 634x506

A korzikai születésű Rossi akkor kezdett el modellkedni, amikor a legtöbb lány már elhagyja a könnyűnek tűnő pályát. Közel járt már a harminchoz, amikor elkezdett dolgozni az Yves Saint Laurentnek, az Hermésnek, a Jil Sandernek, a Macy-nek és a Martercardnak is.

„Szeretem, hogy úgy nézek ki, mint húsz évvel ezelőtt. A testem szebb és én is boldogabb vagyok, mint amikor húsz éves voltam. Nagyon fontos, hogyha lehetséges, ne szedjünk gyógyszereket, helyette inkább menjünk ki a természetbe. Ez mindennek az alapja!” – mondja a két unokával büszkélkedő Rossi, aki a tinilányként pózoló 72 éves nagypapa és a 82 éves Lanvin modell mellett hamar példaképe lett a külsejével nehezen megbarátkozó ötven körüli generációnak.

A kampánykép szerintem...

Az új kampányban fiatalokkal áll modellt Rossi, és valahogy a szépnek tervezett kép épp ettől lesz kicsit groteszk: az 56 éves model pont úgy néz ki, mint 16 éves társai, csak a haja ősz. A csípője se kerekebb, az arca se ráncosabb, hajhossza is fiatalos, első ránézésre az ember nem gondolná, hogy más korosztály, mint a többi modell, csak valami furcsa érzés kezd az emberben motoszkálni. Bizarr az egész. Ön szerint is? Vagy ön nem ijedt meg, amikor meglátta a képet?

article-2242146-1653B8FC000005DC-262 634x607
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek