Miranda Kerr váltja Kate Mosst a Mangónál

Szezonokon keresztül Kate Moss volt a Mango reklámarca, ám az illetékesek úgy döntöttek, hogy  a 38 éves brit modellt lecserélik 29 éves ausztrál kolléganőjére, Miranda Kerr-re. A 2013-as tavaszi és nyári kollekciónak már ő lesz a reklámarca, és ezzel Moss mellett olyan hírességek nyomdokaikba lép, mint Scarlett Johansson, Penélope Cruz és Naomi Campbell.

A modell nyilatkozatában nem felejtette el megemlíteni, mennyire örül annak, hogy együtt dolgozhat a márkával a 2013-as tavaszi/nyári kampányon, és mennyire remekül érezte magát a New York-i fotózáson. Természetesen azt is hozzátette, hogy imádja a Mango kollekcióit, hiszen minden alkalomra talál megfelelő ruhát náluk. A kampányfotókat a hivatalos közlemény szerint Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette, és a csapat tagja volt még Géraldine Saglio stylist, Lisa Butler sminkmester és Christiaan Houtenbos fodrász.

mango kerr 1
Mango

A hivatalos közlemény mellé egy rövid életrajzot is mellékelt a Mango, amelyben többek közt leírják, hogy Kerr 13 évesen került be a divatvilágba, és számos ismert márka divatbemutatóján végigvonult a kifutón, 2006-ban pedig ő lett a Victoria's Secret modellje. Emellett persze divatmagazinokban is feltűnt, és a Maybelline New York, a Levi's és még több márka reklámarca is volt. Jelenleg egyébként ő a legvonzóbb híres nők egyike, és 2012-ben fel is került a legjobban öltözött celebek listájára.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek