Még mindig havas az eső, öltözzön divatszerkesztőnek!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a francia Glamour egyik jól öltözött szerkesztőjét mutatjuk meg önöknek, aki a párizsi divathét harmadik, esős, borús napján flangált meleg kabátban a bemutatók között. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk hétfőn!

Caroline Christiansson

Hétfőn sem szabadulunk a nyomasztó borús, esős időtől, ráadásul a Dunántúlon havaseső, helyenként hó is előfordulhat – írja az Időkép.hu. A reggeli mínusz 1, plusz 4 fokot követően nappal mindössze 2-7 fok várható. Jó hír, hogy délután nyugaton már felszakadozhat a felhőzet és nyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék.

A 2013-as tavaszi-nyári trendeket felvonultató párizsi divathét minden látogatója kitett magáért, gondoljunk csak a bőrszoknyás Dianára, a kisfiús Anne-ra, vagy a nagyon színes Natalie-ra. Ők azonban mind egy napos délelőtt pózoltak a Getty fotósának, nem úgy, mint Caroline Christiansson, aki hosszú fekete kabátban, sállal nyakában próbálta átvészelni a hűvös harmadik napot. A mostani havasesős időkben pont jól jön egy ilyen kabát, és ha nem akarunk megfagyni, vegyünk mi is a csinos körömcipőhöz zoknit, mint Christiansson. Azért a gyönyörű Ferragamo lábbeli helyett mi inkább bakancsot vennénk, de ez részletkérdés: összességében a szerkesztő nagyon jó példa arra, hogyan lehetünk elegánsak (és nem simán gyászosak) feketében. Kell egy nagyon menő táska, és egy vidám pöttyös ruha. Meg persze mosolyogni sem árt.

Cipő: Salvatore Ferragamo

Kabát: Louis Vuitton

Sál: Hermes

Táska: Yaz Bukey

Ruha: Marc by Marc Jacobs

Napszemüveg: vintage Ray Ban

152863687
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra