Marad a jó idő, szombaton vegyen rövidgatyát!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a párizsi divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Anne Catherine Frey

Végre jó idő van, tulajdonképp szokatlanul jó így október közepe után: a hosszú hétévégre maradnak a 20 fokok, lehet örülni. Szaknyelven szólva: csapadékmentes, napos időben bízhatunk. Szombaton hajnalban többfelé pára, illetve köd képződhet, nyugaton viszont tartósabban is megmaradhat, ezért ezeken a területeken pár fokkal alacsonyabb maximumértékekre számíthatunk – írja az Időkép.hu. Reggel 5 és 10 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig az ország nagy részén pár fokkal 20 fölé fölé melegszik majd a levegő, a déli területeken megközelítheti a 25 fokot is a hőmérséklet.

Ennek örömére most ismét egy párizsi divatmániást választottunk modellünknek, akinek extrém szettjét biztos nem sokan fogják lemásolni, de jó néha látni ilyen összeállítást is. Anne Catherine Frey, a The Kooples márka stylist-gyakornoka és divatblogger a divathét negyedik napján csellengett ebben a fiús szettben, mely az apró részletektől válik különlegessé. Az alul kilógó ing, az apró minták a felsőn, a cipő aranyozott orra mind olyan apróságok, amikkel gyakran nem törődünk, pedig ezek nélkül csak egy közepesen ízléstelen arany kosztüm lenne Frey-en.

Cipő: Valentino

Sort: The Kooples

Zakó: Phlip Lim

Felső: Balenciaga

Táska és ing: Fendi

153132988
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek