no

Brad Pitt Chanelt reklámoz, Jennifer Lawrence Diort

A The Hunger Games (Az éhezők viadala) sztárját, a 22 éves Jennifer Lawrencet választották a Dior új arcának. A dekoltázsával haknizó Lawrence, aki többek között a mellben szintén kifogástalan Mila Kunist, Marion Cotillardot, Charlize Theront és a kamu Dior fotókra is felkerült Natalie Portmant követi a sorban, lesz az első olyan híresség, aki a Raf Simons féle Dior kollekciókhoz adja az arcát. A fiatal színésznő és a Miss Dior-táskák várhatóan jövő év tavaszán lesznek láthatóak a magazinokban – írja a wwd.com.

"Mint mindenki más, én is felfedeztem Jennifer Lawrencet a filmvásznon és természetesen engem is lenyűgözött a karaktere és finom vonásai. Ő egy klasszikus szépség, aki egyaránt egyedi és nagyon megindító” – mondta a francia divatház tervezője, Raf Simons a hol szőke, hol barna színésznőről.

„Már a gondolattól is izgatott vagyok, hogy a Diornak dolgozhatok és viselhetem Raf Simons legújabb ready-to-wear és modern haute couture alkotásait. Egy álom vált valóra azzal, hogy én képviselhetem az ikonikus márkát, ami egyet jelent a divat kifejezéssel” – áradozott a megbízásról az Oscar-díjra is jelölt Lawrence.

Raf Simonst lenyűgőzték a színésznő finom vonásai...
Raf Simonst lenyűgőzték a színésznő finom vonásai...Gregory Pace / Beimages / Northfoto

Ön szerint ki a jobb reklámarc?

Nemcsak a Diornál, a Chanelnél is kampányarc csere történt a közelmúltban. A szintén francia márka a Chanel N°5 népszerűsítésére választotta a berasztásodott Brad Pittet, ami a divatház életében is egy új irányt jelenthet, mivel eddig még sosem reklámozták a forradalminak tartott illatot férfival.

A 48 éves színész, aki Catherine Denevue-t, Vanessa Paradis-t és Audrey Tautou-t váltja a Chanelnél, a hírek szerint 7 millió dollárt, 1,5 milliárd 155 millió forintot kap a Joe Wright által rendezett reklámért, melynek premierje október 15-én várható. Kíváncsian várjuk, hogy vajon az adakozásokban élen járó színészpár az elárverezett dívás ékszerekhez hasonlóan a Chaneltől kapott gázsit is jótékonysági célra fordítja-e majd. A Chanel reklám egyébként furcsa mód emlékeztet a Saint Laurent első kampányképeire, a fekete-fehér, osztott kép úgy látszik nagyon menő mostanság.

Brad Pitt a Chanel kampányban
Brad Pitt a Chanel kampányban
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra