Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Nem múlik el hét anélkül, hogy egy-egy híresség ruhaválasztásáról kiderüljön, hogy az nem eredeti és vadonatúj ötlet. Ismét összegyűjtöttünk egy párat azokból az esetekből, amikor két híresség ugyanazt a ruhát választotta. Döntsék el, kinek álltak jobban a ruhák!

Lily Collins - Sharon Osbourne

Kinek áll jobban?

Akár anya-lánya versenyt is hirdethetnénk a Monique Lhuillier estélyi alábbi két viselője között, hiszen a korkülönbség köztük 36 év. Lily Collins még idén februárban, a Vanity Fair által szervezett Oscar-partin jelent meg a tesztszínű, kék csipkés estélyiben.

Köszönhetően az egyszerű ékszereknek, a szolidan kontyba tűzött hajának Collins pont úgy festett, egy hercegnő. A Vanity Fair partija mindig is nagy nyilvánosságot kapott, Collins ruhaválasztását is sokan méltatták, így kissé meglepő, hogy Sharon Osbourne mégis ugyanezt a ruhát választotta az America's Got Talent tehetségkutató szeptemberi fináléjára.

div1

Brooklyn Decker - Edie Falco

Kinek áll jobban?

A hírességek egyik nagy kedvence Stella McCartney, így nem meglepő, ha a kollekciójából egy-egy darab többször is visszaköszön a vörös szőnyegen. Ezúttal Brooklyn Decker és Edie Falco viselte ugyanazt a darabot a tervező 2012-es estélyi kollekciójából.

Decker áprilisban, a Battleship című film tokiói bemutatóján viselte a tengerészkék-fehér, aranyövvel díszített ruhát, míg a Jackie nővér című sorozat főszereplője a szeptemberi Emmy díjátadón választotta ugyanazt a ruhát. Edie Falco azonban kicsit merészebbé tette a 3125 eurós estélyit narancsszínű körömlakkjával.

 
div2

Katy Perry - Ashlee Simpson

Kinek áll jobban?

Katy Perry és Ashlee Simpson szintén ugyanazt a ruhát választotta. Perry áprilisban viselte a Temperley London kreációját, Simpson pedig szeptemberben az HBO Emmy afterpartiján. Az elefántcsontszínű ruhát már önmagában is különlegessé teszi a bonyolult hímzése, de Katy Perry a biztonság kedvéért egy virágkoszorúra emlékeztető fejdíszt és gyöngykarkötőt viselt hozzá. Simpson nem költött túl sokat az ékszerekre, helyette egy méretes Judith Leiber táskát választott kiegészítőnek.

 
div3

Kylie Minogue - Miley Cyrus

Kinek áll jobban?

A pop világában nem csak az énekesnők tűnnek egyformának, néha a ruháik is. Kylie Minogue a Cannes-i Filmfesztiválon jelent meg egy vörös Emilio Pucci ruhában, Miley Cyrus pedig az MTV Music Awardson jelent meg ugyanannak az estélyinek a fekete verziójában. Minogue inkább az elegáns vonalat képviselte, míg Cyrus vagányabb próbált lenni. Hogy sikerült-e, döntsék el Önök!

 
div4

Angelina Jolie és Christina Aguilera

Kinek áll jobban?

Bármilyen hihetetlen is, de elérkezett az a nap, amikor Angelina Jolie és Christina Aguilera eltérő testalkatuk ellenére ugyanolyan ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. A színésznő már januárban kipipálhatta Michael Kors fekete csipkebetétes estélyijét, és még a mémmé vált lábát is megmutathatta benne a világnak. Aguilera egy díjátadón jelent meg ebben a 2355 eurós ruhában, és sokkal merészebb kiegészítőket választott hozzá. Még egy jolie-s lábvillantást is megejtett az énekesnő a csinos, fekete ruhában.

 
div5
Oszd meg másokkal is!
Mustra