Mihalik a 70-es években és a Vogue-ban

A töretlenül népszerű Mihalik Enikő a divatheteket letudva a múlt héten felbukkant a Marie Claire Fashion Days-en, a napokban pedig az Erzsébet téren látták csókolózni egyik földijével. A békéscsabai szupermodell kiveszi a részét az őszi divatlapok anyagaiból is, legutoljára az olasz Vogue októberi kiadásánák 'Glitter' című fotósorozatában látható csillogó ruhadarabokkal és kiegészítőkkel megpakolva – írja a fashioncopious.com.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!Vogue Italia

A Sonia Rykiel frizurájára emlékeztető frufrus parókában, diszkógömbökkel és luxus ékszerekkel pózoló Mihalikról a 13 képből álló anyagot David Dunan készítette, aki tavaly punkként fotózta Palvin Barbarát szintén az olasz Vogue-nak.

Ön szerint hasonlít Mihalik a 70-es évek modelljére?

A Facebookon nézelődve botlottunk egy régi Chanel reklámba: első pillanatban azt hittük, Mihalik kapott még egy munkát, divat a retró, a fekete-fehér kampánykép se ritkaság.

Aztán észrevettük a képaláírást, miszerint a fotó a hetvenes években népszerűsíthette a Chanel N°5 rúzsformájú, kisebb táskákhoz, retikülökhöz igazított praktikus parfümjét. A retrós, klasszikus arcberendezéssel megáldott Mihalik Enikő szerintünk nagyon hasonlít a Chanel 40 évvel ezelőtti modelljére: és ön szerint?Csak a mi szemünk káprázik, vagy tényleg lehetne Mihalik is a modell?

Chanel reklám a hetvenes évekből
Chanel reklám a hetvenes évekből
Oszd meg másokkal is!
Mustra