Így másolja le a divathetek trendjeit!

Hátunk mögött a 2013-as tavaszi/nyári kollekciókat bemutató New York-i, londoni és milánói divathét. Körülnéztük, melyek azok a designerdarabok, melyekre felesleges várnia egy szezont, mivel hasonlót az itthoni fast-fashion üzletekben is találni. Az Inditex cég legjobban profitáló márkája, a pólókban erős Zara már az őszi szezonra is készített laza, vicces feliratokkal és képekkel nyomott pólókat, melyeket elsősorban az olasz divattervezők, vagy Marc Jacobs és Louise Gray vett be 2013-as kollekciójába. A szivecskés, flitteres, military, állatmintás, vagy halálfejes felsők átlagosan 2995 és 9995 forint között mozognak a spanyol márkánál.

A nemzetközi kifutókon sokat szerepeltetett ceruzaszoknya elérhető áron szinte mindegyik üzletben megtalálható idén – írja az instyle.co.uk. A Zarában egy bőr ceruzaszoknya 13995 forintba, a Mangóban 7995-be kerül. A téli szezonban népszerű bordó változatáért a H&M-ben 3990 forintot kell fizetni. A divathét mindegyik kifutóján sokat látott fekete, pántos cipők lakk ,vagy fém orral a Mangóban 19995 forintba kerülnek, egy cowboyos piros csizmáért a Zarában 35995 forintot kérnek, a Pull & Bearban pedig egy lovaglócsizma 17995 forintba kerül.

A kiegészítőkben szinte mindenkit leverő svéd H&M idén Anna Dello Russo gicces kollekciójával nagy előnyt szerzett vetélytársaival szemben. A Vogue főszerkesztő kiegészítői – melyeket nyugodtan hordhat a következő szezonban is – átlagosan 10 ezer forint körül mozognak. A jövőre is divatban maradó steppelt, láncos és állatmintás táskák szintén minden fast-fashion boltban megtalálhatóak, a Pull & Bearben egy olajzöld, láncos táska 6995 forintba, a Zarában egy zebramintás clutch 19995 forintba, a Mangóban pedig az évről-évre visszaköszönő steppelt fazon 7995 forintba kerül. Nézze meg galériánkban, hogy milyen stílusú darabokat érdemes beszereznie most, hogy jövő nyáron is trendi legyen!

Oszd meg másokkal is!
Mustra