Ékszerkollekciót tervezett Yoko Ono a Swarovskinak

Szeptember hatodikán, a Fashion Night Out estéjén mutatták be a Swarovski és a 79 éves Yoko Ono közös kapszulakollekcióját. A korlátozott példányszámban piacra kerülő, kulcs-központú ékszereket a japán származású Ono 1966-os üvegkulcsa ihlette. Az öt darabból álló, Ono legfontosabb motívumait bemutató gyűjtemény karperecet, összerakható gyűrűt, kulcsos medált és egy kristályokkal kirakott, celebek által felkapott nyakörv nyakláncot és hozzáillő mandzsettát tartalmaz – írja az Elle.com

Yoko Ono 79 éves
Yoko Ono 79 évesPhillip Massey

„Öröm volt a Yoko Onóval való együttműködés. A Swarovskiban és Yoko Onóban sok a közös  tulajdonság, például a művészet szeretete, a jótékonykodás és a kreativitás” – mondta Nadja Swarovski, a Louboutin Hamupipőke cipőt kicsicsázó márka igazgatóságának tagja.

Az „Unlocking the Door to a Better Life” témájára épülő kollekció minden darabjába belegravírozták Ono aláírását is, mellyel még exkluzívabbá tették a drága, de megfizethető kollekciót. A mindössze 1300 darabban gyártott elegáns ékszerek 90 és 410 dollár, 20400 és 92800 forint között lesznek kaphatóak New York-ban, Bécsben, Wattensben, Londonban, Innsbruckban és a Swarovski online boltjában. A márka már tervezi az újabb közös munkát a japán képzőművésszel, napszemüveg kollekciót kíván piacra dobni, még 2013 nyarán.

Swarovski Yoko Ono Cuff

„A zene jelentette a divatot a hatvanas években. A művészek és a zenészek határozták meg a stílusokat. John és Paul nagyon kreatívak voltak, csíptem, ahogy öltöztek. Ringo például trendet teremtett azzal a rengeteg gyűrűvel az ujján. Bármi, ami kreatív és gerjeszti az embereket, az jó” –nyilatkozta az ötödik Beatles tagként is emlegett Yoko Ono.

elle-swarovski-necklace
Oszd meg másokkal is!
Mustra