Menő vagy ciki a 250 ezer dolláros manikűr?

A magyaroknak két díjat jelentő 64. Emmy-díjátadón kétségkívül Kelly Osbourne jelent meg a legdrágább manikűrrel. A 27 éves celebgyerek 250 ezer dolláros, 55 millió forintot érő, fekete gyémántokat tartalmazó, csillogó lakkal festette ki körmeit a gálára. A 267 karátos fekete gyémánt-lakkot a Los Angeles-i székhelyű luxusékszerésznél, az Azature-nál szerezte be, mely a múlt hónapban dobta piacra exkluzív termékét.

„Annyira  féltem hozzáérni bármihez is a 250 ezer dolláros, fekete gyémántos manikűröm miatt!” – panaszkodott Osbourne az E! magazinnak a vörös szőnyegen. A lila hajú híresség a díjkiosztó ünnepség előtt az Instagramra is feltöltött egy képet körömlakkjáról, mely alá megjegyzésként szerényen azt írta, hogy viccesen érzi magát, amiért ennyi pénzt költött a körmeire.

„A kifutókon idén ősszel feltűnt neo-gót irányzat ihletett meg, amit a vörös szőnyeg csillogásával szerettem volna keverni” – mondta Osbourne negyed millió dolláros manikűrjéről és Zac Posen ruhájáról a celebek stylistja, Nicolas Bru.

Mielőtt még ön is elgondolkozna a méregdrága lakk beszerzésén, jobb ha tudja, hogy a 267 karátos verzióból mindössze egy üveggel állítottak elő, de hasonlót 25 dollárért, 5500 forintért is piacra dobott a luxus cég, ezt szeptembertől lehet beszerezni a márkaboltokban – írja a dailymail.co.uk. Ha már unná a gyémántot, de valami extrát szeretne, próbálja ki a brit Ciate 3D technológiával készült bársony manikűrjét is 4500 forintért. És szavazzon, menő vagy ciki a 250 ezer dolláros manikűr? Bűn ennyi pénzt lakkra költeni, vagy ön is így menne az Emmy-re, ha tehetné?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1722) (2496) Ciki!
Mustra