Katalin hercegné Ázsiában: fűszoknya túrabakanccsal és kanárival

Miközben Európában lassan pont kerül a félmeztelenül vakációzó hercegnéről készült fotók ügyének végére, Katalin és Vilmos a távol-keleti országokat látogatta sorra. Természetesen a balhés felvételek mellett továbbra is mindenki lázasan figyelte, hogy éppen milyen szettben is jelent meg Katalin hercegné, mégis egy divatikonról van szó. A rajongók igénye és kíváncsisága most már tényleg minden szinten ki lett elégítve, hiszen a fűszoknyától kezdve a térdig érő ruhák garmadán keresztül a laza kirándulós összeállításig minden volt.

Amikor például Malajzia egyik legnagyobb mecsetébe látogattak el, a hercegné egy világos Beulah London ruhát viselt egy színben hozzáillő fejkendővel és az elengedhetetlen natúr színű L.K. Bennett-magassarkúval, amelytől a szokásokat tiszteletben tartva meg kellett szabadulnia. Erről az összeállításról sokaknak Lady Diana jutott eszébe, hiszen amikor az 1990-es években a Közel-Keleten járt, ő is egy ilyen kendőt öltött magára. Amikor viszont ellátogattak a borneói esőerdőbe, végre megtudhattuk, hogyan is fest homokszínű nadrágban és túrabakancsban. Ez sem egy mindennapi látvány, mint ahogy a bikinialsóban lazuló Katalin hercegné sem.

Egyúttal az is kiderült, hogy nemcsak a visszafogott árnyalatok állnak jól neki, bátrabban hordhatna több élénk színű, mintás darabot is, bár félő, hogy ez a váltás csak a vendéglátóknak szólt. Jonathan Saunders mindenesetre jobb, ha felkészül arra, hogy kék-zöld kockás kreációját gyorsan el fogják kapkodni, sőt, talán olcsósított változat is készül belőle. Sajnos azoknak, akiknek arra a kanárisárga Jaeger-ruhára fáj a foguk, amit szintén a minap viselt, rossz hírünk van, a Grazia magazin szerint ugyanis már elfogyott.

Azt nem tudjuk viszont, hogy mi a helyzet egy halványabb darabbal, amit állítólag egy független tervező alkotott. A rohamra viszont biztosan felkészülhet a Mulberry is, ugyanis 2012-es resort kollekciójuknak egyik sötétkék darabját szintén magára öltötte Vilmos neje. Ez volt a legszomorkásabb darab, amit a napokban viselt. Ennek a darabnak egyébként kitűnű ellenpintja volt az a vidám batikolt ruha, amelyet egy helyi üzletben vásárolt a Salamon-szigeteken.

Bár a ruháktól mindenki el van ájulva, a Daily Mail megjegyezte, hogy a hercegné haja hagy valami némi kívánnivalót maga után, bizony össze – vissza szállnak a hajszálak, de erről biztosan a pára tehet. Minket mondjuk nem zavar.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek