Jól járt a Marks & Spencer Rosie Huntington Whiteley-vel

A világ egyik legjobb nőjének kikiáltott 25 éves színésznő, Rosie Huntington Whiteley a napokban debütált a Marks & Spencerrel közösen készített, 33 darabból álló fehérnemű-kollekciójával, mely minden idők leggyorsabban fogyó bugyigyűjteménye is lett egyben. A márka szerint az értékesítés minden várakozást felülmúlt és több mint a háromszorosát adták el annak, amire számítottak.

A Transformers sztárja régi motoros a fehérneműreklámok világában, az Agent Provocateur videójában például dupla mellbimbót is villantott és évről évre feltűnik a Victoria's Secret kifutóján. A rikító ruhában megjelenő alkalmazottakat elbocsátó Marks & Spencer fehérnemű-kollekciójának legnépszerűbb, húszas évek inspirálta darabjai alig egy nap alatt eltűntek a polcokról – különösen a fényes selyem melltartó és a virágos kimonó volt keresett. A csipkében és antik rózsamintákban bővelkedő kollekció árai 12,50 és 65 font, 4500 és 23.300 forint között mozognak, egy melltartóért például 8000 forintot kér a márka, ami nem is olyan sok, ha különleges darabról van szó.
„Az Autograph kollekció elindítása a boltokban elsöprően pozitív reakciót váltott ki.Valami igazán fényűzőt, minőségit, de megfizethetőt szerettünk volna csinálni. Alig várjuk, hogy októberben piacra dobjuk a következő luxus gyűjteményt is a Marks & Spencer üzletekben” – mondta Soozie Jenkinson, a M&S vezető designere az Art Deco stílusban készült darabokról.

Rosie Huntington-Whiteley fehérneműben
Rosie Huntington-Whiteley fehérneműben

„El sem hiszem, hogy minden egyes darab elkelt. Ez egy valóra vált álom, lenyűgöző érzés. Imádtam a tervezési folyamatot, a színmintákat, a szöveteket, és a lányokat, akik a fehérnemű osztályon a segítségemre voltak. A kollekcióhoz kedvenc vintage boltjaimból merítettem ihletet, illetve jártam londoni, Los Angeles-i és párizsi bolhapiacokon is, ahol pompás kincsekre, ruhákra, ékszerekre, régi design könyvekre és divatlapokra leltem” – áradozott Huntington Whiteley a Vogue-nak. A brit modell és színésznő azt is elmondta a divatlapnak, hogy a minden méretre és formára készített kombinéból, melltartóból, kisnadrágból és hálóruhából álló kollekció tervezésénél a kiindulópontnak a rózsamotívumot tartotta. „Puha, visszafogott színek ihlette angol rózsakert” – összegezte végül az elegáns és kifinomult eredményt a Devonban született színésznő.

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek