Chanel inspirálta blézerekkel vannak tele a hazai üzletek

A napokban, a szeptemberi divathéthez igazítva kerül a boltokba Lagerfeld és a Vogue ex-főszerkesztőjének könyve, A kis fekete blézer: a Chanel klasszikusa újragondolva címmel. A kiadás körül forgó felhajtást kihasználva számos remek üzleti érzékkel rendelkező üzletlánc vette bele őszi-téli kollekciójába a klasszikus kiskabátot. Így a távoli vágyálom, az 5000 dolláros, 1,1 millió forintos kosztümkabát után sóvárgók az országban található üzletek nagy részében 10 ezer és 30 ezer forint között már hozzájutnak a Coco Chanel ihletésű zakókhoz.

Drágább kategóriába tartozik az internetről rendelhető Plaid Bouclé, Terrazzo és Sequin kínálata, náluk 65 ezer és 118 ezer forint közötti áron dobták piacra a felkapott kabátokat. Magyarországon a kis méretben utazó Zarában a legnagyobb a felhozatal, 22995-ért már kapunk ezüst zsinórral díszített gyapjú kardigánt, háromnegyedes ujjú fekete-fehér kockás dzsekit láncos zsebbel, szürkés fehér blézert fém zsinórral és kék mintás kabátot cipzárral. Az örök darab hosszított változatért, ami vállban kövekkel van kirakva 32995 forintot kell fizetni az Inditex cégnél.

A Zaránál általában valamivel drágább Mangóban már 15995 forintért kapunk egyenes szabású tweedkabátot, láncokkal díszített buklédzsekit mentazöld és fekete-fehér színben, illetve cipzáras verziót is szürke, mályva és vajszínben. A szezon slágerdarabja, a szegecses 'Chanel' kabát 19995 forintba, egy derékban szűkített fazonú ibolyakék blézer 23995 forintba kerül.

A fiatalabb generációt megcélzó Pull&Bear és Bershka az iskolakezdéshez igazította a kiskabát piacra dobását. A két márka átlagosan 6995 és 17995 forint között árulja divat blézereit, színekben a többiekhez hasonló fekete, menta, mintás, lánccal szegélyezett variácókban. A legkisebb felhozatalt a tweedzakóknál a H&M-ben találtunk, ahol mindössze két, nem a legelőnyösebb típust dobták belőle piacra, a cipzáras zsebes, kékes-zöld és bordó zakó ára 9990 és 12990 forint között mozog a svéd márkánál. Nézze meg a felhozatalt galériánkban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra