A H&M szobrot állított David Beckhamnek

Nagyon úgy tűnik, hogy a Beckham-mánia már sosem ér véget. Michelangelo méltán híres Dávid-szobra után itt az új, 21. századi verzió, ami igazából csak egy bazi nagy marketinghúzás: a H&M így próbálja promótálni a focistának szentelt fehérneműmárkája legújabb kollekcióját. A minél nagyobb hírverés kedvéért 10 darab, háromméteres Beckham-szobrot szórtak szét New York, Los Angeles és San Francisco különböző pontjain.

Aki csütörtöktől vasárnapig lefényképezkedik velük, és feltölti a fotót valamelyik közösségi oldalra, a #HMBeckham felirattal, annak díjeső a jutalma: nyerhet 10 db mini Beckham-szobrot, a focista aláírásával ellátott alsógatyát és 1000 dollárnyi (kb. 230000 forintnyi) vásárlási utalványt a H&M-be (amivel aztán tovább bővítheti beckhames fehérneműgyűjteményét). A szobrok egyébként nem csak a hét végén lesznek láthatóak- augusztus 20. és 31. között a három város H&M üzleteiben is meg lehet csodálni őket.

Ön fotózkodna a Beckham szoborral?

Az ötlet elég giccses és valahol kcisit morbid is, kevés ember kap szobrot már életében. Az ezüst színű figurák ráadásul az üzletekben olyanok, mint egy próbaba, az utcán kicsit Oscar-szoborra emlékeztetnek, de természetesen mindenki lelkesen fotózkodik velük a nyeremény reményében.

Hát tényleg, nem is értjük, mi hogy tudunk dedikált alsógatya nélkül élni, pedig sajnos nekünk nem jut ebből a marketingfogásból semmi. Vehetünk viszont idén ősszel is a focista nevével fémjelzett fehér atlétát és fecskét pasinknak. Ezen kívül további vigaszt talán, hogy a galériában megnézhetjük az ezüst Beckhamet, és az alsógatyás, bajszos Beckhamet is, hát tessék:

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek