A magazinok celebdömpinggel készülnek a szeptemberi címlapokra

Hetekkel ezelőtt erősítette meg az amerikai Vogue, hogy az év legfontosabbjának számító szeptemberi címlapjára a parfümjét promotáló Lady Gagát teszi. A Japán Vogue szeptemberi címlapjáról már fotók is jelentek meg, melyen a szadomazo videóban is látható Karlie Kloss Stefano Pilati utolsó Yves Saint Laurent kollekciójának ezüst ruhájában pózol: ez egyben az utolsó kollekciója a legendás divatháznak YSL névvel. Nemcsak a japán Vogue gondolt a látványos Pilati ruhára, az augusztusi W magazin is ebben kapta lencsevégre Charlize Theront és Michael Fassbendert. A 'Smash of Titans' című sorozatot Mario Sorrenti készítette az egymásba kapaszkodó színészekről.

A válása miatt az érdeklődés középpontjába kerülő Katie Holmes augusztusban az amerikai Elle Magazin elején pózolt, Tom Ford szettben. A 33 éves színésznőt a C magazin tette szeptemberi lapja elejére, méghozzá az Elle-hez hasonlóan szintén Tom Ford ruhában.

celceb

A többi divatlap is hamarosan kiszivárogtatja első borítóját a szeptemberi kiadásról. A WWD.com értesülései szerint a Glamour Victoria Beckhamet választotta első őszi címlaplánynak. A focistafeleség utoljára 2010 márciusában volt látható a magazin elején, abban az évben a harmadik legtöbbet eladott példány volt az övé a Glamournál.

Az Elle másodszorra válaszotta Katy Perryt címlaplánynak, akinek dokumentumfilmje, a Part of Me, 11 millió dollárt hozott csak a bemutató hétvégéjén. Perry az Elle 2011-es márciusi borítóján is pózolt már, ami a magazin második legjobban eladott példánya volt az elmúlt évben. A W magazin szeptemberi borítója is elkészült, melyen a második gyermekét váró Penelope Cruz látható. A Vanity Fair egy fiatal színésznőt, a Karib-tenger kalózaiban feltűnt Jessica Chastaint választotta címlaplányának, de Nicole Kidman is feltűnik majd a V magazin elején.

karlie-kloss-vogue-japan-september-2012

Élete első felnőtt borítóját kapta a Pretty Little Liars egyik szereplője, Lucy Hale is, akit a Cosmopolitan választott a megtisztelő posztra. Ez nagy lépés Hale életében, mivel eddig csak kamaszoknak szóló magazinokban tűnt fel, például a Seventeenben vagy a Teen Vogue-ban. A Harper's Bazaar szeptemberi borítójára Gwen Stefanit szemelte ki, aki a szeptember végén piacra kerülő új, „Push and Shove' című albumát népszerűsíti, melyet 11 év szünet után a No Doubttal közösen készítettek.

A Marie Claire elejére a kiszőkített 19 éves énekesnő, Miley Cyrus került, aki a szeptemberi kiadás előszobájának számító márciusi szám címlapján is pózolt már, mely a tavalyi év harmadik legkelendőbb példányának számít a Marie Claire-nél. Jennifer Lopez a viszonylag biztonságos InStyle magazin elején lesz látható az ősszel. A lap és Lopez utolsó közös borítója 2009 szeptemberében volt, ami messze a legtöbbet eladott példánynak számított abban az évben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek