Ezt fogja hordani Katalin hercegné az ősszel?

Elkészültek a brit divatház, az Alexander McQueen 2012-es őszi/téli szezonra szánt kampányképei. A márka vezető tervezője, Sarah Burton, aki a cambridge-i hercegné gyönyörű esküvői ruháját is tervezte, már negyedik saját kollekcióját mutatta be a McQueen-nél. A rendkívül jól sikerült, merész és nőies kollekció még márciusban debütált a divathét kifutóján, mi pedig már alig várjuk, hogy a márkát igencsak kedvelő Kate Middletonon is láthathassunk egy-két fodros, futurisztikus, pasztell árnyalatú ruhakölteményt a következő szezonban.

A stúdióban fotózott reklámképeket David Sims készítette az 1988-ban született finn modellről, Suvi Koponenről, aki feltűnő platinaszőke hajával remekül beleillik a sci-fi stílusú környezetbe és az egyszerre régies és modern kollekcióba. A szakma is isteníti a divatház hagyományait megőrző McQueen kollekciót és Burton tudását: a tervezőnő McQueen 2010-es halála óta felügyeli a kreatív irányítást és fejlesztést, amely magában foglalja a férfi és női konfekciót, valamint a kortárs, McQ névre keresztelt vonalat is.

„Azt hiszem, korábban eléggé szégyenlős voltam, nem tartoztam a legdivatosabb, legmenőbb lányok közé a főiskolán, inkább az az elbújós típus voltam. Én csak szerettem, amit csinálok” – mondta a nemrég kitüntetett tervezőnő. Ha naprakész szeretne lenni a divatházzal kapcsolatban, követheti a Twitteren, vagy csatlakozhat a márkához a Facebookon is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra