Olcsón is kiöltözhet a Balaton Soundra!

Az év legvillantósabb fesztiváljára illik beruházni pár trendi és lehetőleg drága göncbe, mivel rajtunk kívül mindenki márkás, de legalábbis az utolsó divat szerinti cuccokban lesz. Mi most nem a drága holmik közt szemezgetünk, mert szerintünk meg lehet oldani a stílusos megjelenést fillérekből is, hát lássuk, mi az, amire mindenképp érdemes költeni.

Lányoknak a legfontosabb beszerzés a Balaton-parti fesztiválra egy trendi bikini: szerencsére újabban a H&M-ben annyi féle fürdőruha van, olyan olcsón, hogy bárki vehet 3-4 bikinit is 5 ezer forintból. Ez a probléma tehát kipipálva: strandruhát érdemes ugyanott nézni, az még legalább jó eséllyel passzol is majd a fürdőruháinkhoz. Másik nagyon fontos alapdarab a forrónadrág. Idén a neonszín a menő, tehát akinek jó lába van, vegyen 1-2 élénk színű shortot a Bershkában, a New Yorkerben, vagy szerezzen egy virágost a Zarában. Pár ezer forintból megúszhatjuk a dolgot, de ha nagyot akarunk tarolni, akkor vegyük meg a Zarában a 8595 forintos pálmafás minishortot.

Mind napközben, mind este mindenki napszemüvegben lesz, és bár a Wayfarer már a múlté, biztos sokan még mindig kitartanak majd mellette. Vehetünk kamu Ray-Ben helyett különféle színes lencsés pilótaszemüvegeket, de a legolcsóbban akkor jövünk ki, ha a H&M-ben szerzünk egy neonkeretes napszemüveget 1290 forintért. Mivel esténként csak 16 fok lesz, vigyünk magunkkal farmert (az is lehet neonszínű), a Bershkában a kellemesen pink farmer most csak 4995 forint. Elengedhetetlen kellék tovább a kapucnis pulóver, vagy farmerdzseki, divattudatos fesztiválozók bőröndjében biztos lesz mindkettő. És ha már Balaton Sound: a divatos megjelenés alapvető része a megfelelő ékszerezés: bikinihez is vehetünk vízálló láncokat, és hol máshol süssük el a nagyon hipszteres tollfejdíszt, ha nem itt?

Időpont: 2012. július 11 - július 15.

Helyszín: Zamárdi

Fellépők: Afrojack, Animal Collective, Avicii, Carl Cox,  David Guetta, Digitalism, GusGus, Gossip, Sven Väth, Shy FX, Paul Kalkbrenner és még sokan mások

Napijegy: 14000 -15000 Ft, bérlet: 35000-38000 Ft

Honlap: http://www.sziget.hu/balatonsound

Várható időjárás:

A mostanihoz képest pár fokkal hűvösebb lesz, a gyenge hidegfrontnak köszönhetően a hétfői 35 fok szerdára 32-re, csütörtökre 28-ra enyhül. Péntekre visszakúszik a meleg 30 fokra, és ez marad is hétvégén, némi felhősödéssel körítve – eső nem várható. Éjszakára az Időkép csak 16 fokot jósol, a Köpönyeg 14-et, ami azt jelenti, hogy az éjszakai bulizáshoz elkél a vastag pulóver és esetleg a hosszú nadrág is. Napközben viszont inkább a strandoláshoz elengedhetetlen felszerelésekre lesz szükségünk, illetve gondoskodnunk kell a megfelelő UV védelemről is. A Balaton vize egyébként 28,2 fokos, tehát nem fogunk fázni benne a fesztivál alatt se.

Oszd meg másokkal is!
Mustra