Lephotoshoppolták Doutzen Kroes lábát

A Vogue China első egészséges testképet közvetítő kiadásában szerencsére egy normális alkatú Victoria’s Secret modell, Doutzen Kroes került a címlapra – nem úgy, mint a legtöbb Vogue esetében. Egy újabb brutális photoshop bakinak köszönhetően azonban a modell mégsem kelt valami jó benyomást.

De hol a lába?
De hol a lába?

Kroes a lap címlapján egy vízszerű háttér előtt pózol, a lapban pedig a   ’Bigger Splash’ című fotósorozatban: sajnos nem pórusaiba, vagy szeplőibe javított bele a szakértő, hanem a modell fél lábát tüntette el. A legbizarrabb az egészben, hogy a retusőr Solve Sundsbo divatfotós képein a modell megmaradt egy lábára még azt az árnyékot is áttette, aminek egyébként a másikon lenne a helye. A mutatós fürdőruhák, amiket sose vennénk fel strandra, a szezon legjobbjai Dolce & Gabbana, Prada, Missoni és Jason Wu idei kollekcióiból.

Nem ez az első eset, hogy a Vogue leamputálja modelljei lábát, 2011 végén nagy vihart kavart az 1974-ben született amerikai modell és színésznő lábeltüntetése is. A New York-i tervezők ruháiban pózoló legendás modell, Shalom Harlow és a féllábúra retusált Amber Valletta képeit, amiket Steven Klein készített ide kattintva megnézheti.

Egy másik Victoria's Secret modell sem járt jól idén nyáron, néhány kiváló Photoshop ismerettel rendelkező ember a cégnél a combjából faragott ki egy jókora darabot. A  baki felkerült a Victoria's Secret Facebook oldalára is, ahova rengeteg, több mint 2000 felháborodott hozzászólás érkezett a jól látható vékonyítás kapcsán. Legtöbben azt tartották aggasztónak, hogy miért nem képes a Victoria's Secret igazi combokat tenni képeire. De hasonlóképpen járt már Candice Swaenpoel is, akit masszívan széles vállakkal és csodával határos furcsa arányokkal jelenített meg a Victoria's Secret szintén fürdőruhás katalógusban.

Érthetetlen testarányok egy Victoria's Secret lányon
Érthetetlen testarányok egy Victoria's Secret lányon
Oszd meg másokkal is!
Mustra