Miért nem vettem 3 éve fürdőruhát?

A stylelist.com szerzője osztotta meg a világgal, hogy ő miért hordja ugyanazt a fürdőruhát 5 éve: az az egy fürdőruha épp jól áll neki, ahogy ő fogalmaz: tökéletes. Akkor miért vegyen egy másikat, ami nem tökéletes? Persze attól még lelkesen próbálgatott az elmúlt 5 évben, de nem talált olyat, ami annyira jó lenne, mint az aktuális kedvenc, amit áttetsző ingek alatt is gyakran hord. Tehát nem vásárlásfóbiás, nem extrém alkatú (na jó, az átlagnál kicsit magasabb), nem is szégyellős, egyszerűen nem veszi ki a részét az 1290 forintos H&M bikinik utáni vadászatból és nem csomagol egy 5 napos nyaralásra 10 különböző bikinit.

stockfresh 888695 feminine-shapes sizeM

Igazából én se. És valahogy úgy vagyok vele, hogy míg cipőből tele tudom pakolni a szekrényt, bikiniből csak akkor veszek egyet, ha az előző tönkremegy. A pontosság kedvéért, két bikinim van, hogy ha nyaralok, tudjak akkor is úszni, ha a másikat ki kell mosni, vagy épp szárad. És én sem nagyon értem azokat, akik nyár elején bikinivásárló körútra indulnak, akkor is, ha van 10 fürdőruhájuk. Annál is kevésbé, hogy a bikinidivat alig változik. Egy fekete vagy fehér háromszögfelsős bikini például soha nem megy ki a divatból, de a tavalyelőtti pálmafás vagy neonszín fürdőruha is trendi idén.

Önnek hány fürdőruhája van?

Az én 3 éves, narancsszín H&M bikinim még vígan tartja magát, nem fakult ki, nem nyúlt ki, tehát idén is hordom. A stylelistos Michelle Persad kedvenc egyrészese is most, 5 év után kezd nyúlni, úgyhogy ő bajban van, mert nincs más, amit a tengerpartra felvehet. Önt elragadja a bikiniláz minden szezonban –pláne mostanság, mikor már nem csak a Calzedoniában lehet jókat venni, hanem a Tescóban is utánunk dobnak 3000 forintért egy menő fürdőruhát–, vagy van egy jól bejáratott darabja, amit nem siet lecserélni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra