Karády Katalinként fotózták Mihalikot

Bár Mihalik Enikőt újabban ritkán látni a nagy divatházak reklámkampányaiban, bemutatóin és a divatheteken, mára ő lett a fashion- és stílusmagazinok szerkesztőinek egyik kedvence, nem telik el úgy hét, hogy ne jelenne meg valamelyik neves lap címlapján vagy hasábjain. A temetős vagy gumiabronccsal pózolós munkái után a francia Numéro kérte fel Enikőt, hogy szerepeljen divatanyagában. A Numéronak már nem először dolgozó Mihalik a júniusi-júliusi, 134. számban Karády Katalinra emlékeztető frizurával és távolságtartó arckifejezéssel pózol a Sofia Sanchez és Mauro Mongiello fényképészpárosnak, akik többek között már a francia lap februári, erotikával túlfűtött „Naiade" című sorozathoz is fotózták a modellt.

Mihalik Enikő a francia Numéro Magazinban.
Mihalik Enikő a francia Numéro Magazinban.Sofia Sanchez & Mauro Mongiello / numero

A Buenos Aires utcáin lőtt, negyvenes évek ihlette képeken Mihalik Samuel Francois stylist által válogatott nőiesen elegáns Louis Vuitton, Giorgio Armani, Elie Saab és Just Cavalli ruhákban sétálgat, tiszka Karády.

MIhalik egy másik, Glen Luchford által fotózott nyári anyaga a kínai Vogue legújabb számában látható. A természetes sminkben, Versace, Ralph Lauren és Michael Kors sportosabb darabjaiban és fürdőruhákban kiránduló Enikőért ide kattintson.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek