Így ég a 100 ezer dolláros Birkin táska

Clint Eastwood lánya, az 1993-ban született Francesca barátjával, a Los Angeles-i fotóssal, Tyler Shieldsel került reflektorfénybe. A Terry Richardsonhoz hasonlóan polgárpukkasztó Shieldset kedvenc fotósává választotta már a Daily Mail és a Celebrity Buzz is. Legújabb botrányos projectjében az Eastwood lánnyal a világ legdrágább és legkeresettebb táskáját, egy 100 ezer dollár, azaz 22,8 millió forint értékű krokodilbőrből készült Hermès Birkin táskát gyújtanak fel és fűrészelnek ketté mindössze négy dollárnyi, 920 forintnyi benzinnel és egy 200 dolláros (45700 forintos) láncfűrésszel. A végigfotografált műveletnek a „Ne hagyd, hogy a tárgyak uralkodjanak feletted” címet adta a provokatív Shields.

'Burning Man Birkin' project
'Burning Man Birkin' project

A párosnak nem ez volt az első ilyen akciója, nemrég egy Christian Louboutin cipőt is megsemmisítettek 7 fűrész és négy kés segítségével, mivel nem értették, hogy miért fizetne valaki ennyit egy pár cipőért. Mint utólag kiderült, a 'Burning Man Birkin' project egy új valóság-show részét képezi, ami Mrs Eastwood & Company címmel május 20-án debütált az E!-n.

Az 1837-ben alapított Hermès, amelynek a napokban lett új vezérigazgatója Axel Dumas személyében, nem kommentálta a rongálást. A 42 éves Dumas a vállalat hatodik generációs tagja, jelenleg a Hermès vezérigazgató helyettese és operatív igazgatója, hivatalosan 2013-ban fogja leváltani Patrick Thomast – írja a vogue.co.uk.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek