Tóth Vera és Kozma Orsi magyar tervezőknek modellkedik

A Showroom R9 két alapítója, Abodi Dóra és Mojzes Dóra úgy döntött, hogy a 2012-es tavaszi/nyári szezonban is folytatják a Real people című kampányt, amely azért különleges, mert a divatvilágból, zenei életből ismert, vagy akár ismeretlen, de inspiratív embereket kérnek fel modellnek – olvasható Facebook-oldalukon. És mi az üzenet? „A stílus a lényeg, a személyiség ad jelentést a ruhának, a designer ruhák pedig nem csak a modelleken és retusált stúdiófotókon mutatnak, hanem bárkin, akinek stílusa van.”

A Day&Night alcímet viselő kampányban, amelyben a nyári nappalok és esték hangulatában összeállított szetteket vonultatnak fel az alkalmi modellek, olyan ismert énekesnők szerepelnek, mint Tóth Vera, Kozma Orsi és Pásztor Anna. Az Anna and Barbies frontasszonya és a Jazz+Az egykori tagja már többször is népszerűsítette a magyar tervezőket különböző eseményeken.

Talán nem meglepő, hogy Pásztor Anna Mojzes Dóra ruhájában pózolt, hiszen az énekesnő általában az ő kreációiban tűnik fel a rendezvényeken. A Fluffnak adott interjúból kiderült, hogy anno Mojzes Dóra kezdeményezte a kapcsolatfelvételt, mert annyira tetszett neki az, amit Pásztor Anna csinál. „Olyan dolgokat veszek fel, amelyek szöges ellentétben állnak azzal, amelyet illendő, szükségszerű lenne hordani adott körülmények között. A VOLT Fesztiválon például egy sérült állatoknak való fejtölcsért viseltem, amiből alig látszott ki a fejem, és úgy kellett felülről belógatni a mikrofont. Szeretek a közönség kedvére hülyét csinálni magamból” – nyilatkozta a magát törékeny vadállatként definiáló énekesnő a Velvetnek.

Vele ellentétben Kozma Orsi viszont ismét márkát cserélt, mármint a 2010-es és 2011-es Marie Claire Fashion Dayhez képest. Az új kampányban ugyanis az Annaeva vagy Szegedi Kata egy-egy kreációja helyett a két alapító ruháit, illetve kiegészítőit viseli, de azért maradt a cukin nőies vonal, amit már megszokhattunk tőle. Persze valójában nem ez az első eset, hogy az énekesnő Abodi Dóra és/vagy Mojzes Dóra cuccban áll kamerák elé, hiszen a Showroom R9 egyik bejegyzése szerint már a m1 egyik műsorában is szerepelt már egy közös szettben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra