no

Vegyen kalapot nyárra!

Egy klasszikus gardróbnak az unalmas baseball sapka mellett tartalmaznia kell olyan időtlen kiegészítőket, mint a kalap, a hajpánt, a virágos kitűző és a hajcsat. Kalapot már nemcsak hideg időben viselhetünk, nyárias ruháknak is nagyszerű kiegészítője. Az idei zenei fesztiválok nagy slágere lesz a retro hatású, széles karimájú kalap, a virágos hajpánt és fejdísz, mely könnyen elvonja a figyelmet a fesztiválokon megszokott poros farmernadrágról, vagy játszósruháról.

A sokféle módon hordható fejdíszek egyik legjobb tulajdonsága –amellett, hogy feldobják megjelenésünket– az, hogy különböző stílusok között lehet barangolni és új stílusirányzatokat lehet teremteni viseletükkel. Még a legnagyobb divatgyilkosok is képesek elegánsan kinézni egy közepesen jól kiválasztott kalapban.

A hetvenes évek óta nagyon népszerű floppy-kalaptól a tervezők már jó ideje nem tudnak szabadulni, így a divatházak szinte minden szezonban elsütik. A széles karimájú, puha kalap könnyen párosítható farmerrel és pólóval, kiengedett hosszú frizurával mutat a legjobban. Előszeretettel hordja így például Blake Lively és Vanessa Hudgens is.

A Fedora kalapot a férfidivatból vették át, az 1920-as években jött divatba, de a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A szőrből készült kalapokat több színben be lehet szerezni itthon is a Pull & Bearben, a Stradivariusban vagy a Zarában, utóbbiban 5995 forintért.

Már egy ideje divatban van a hajpánt, mi kicsit már unjuk, pedig az idei szezon egyik slágerdarabja. A fénykorát élő kiegészítőt sokszor láthatjuk a klasszikus divatirányzatokat követő Michelle Williamsen és Charlize Theronon is. A praktikus hajpánt idén lehet túlméretezett virággal díszített, csipkés, tüllös vagy masnis, a bátrabbak viselhetnek fejükön akár Mickey egeret, pandát, vagy tojásrántottát.

A kisfilmben öt szuperegyszerű módját nézheti meg annak, hogyan hordja haját, ha kalapot vesz!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra