Rumer Willis táskája menő

Demi Moore lánya, a 23 éves Rumer Willis a lehető legügyesebben terelte el az újságírók anyjára vonatkozó kérdéseit: a táskája még Moore drámájánál is érdekesebb volt. Willis ugyanis egy menő, fekete, nagyméretű shopperrel takarta arcát a paparazzók kérdéscunamija alatt, melynek egyetlen különlegessége a bőrbe nyomott pisztoly-sziluett volt.

A vagány nyomat épp annyira teszi különlegessé a táskát, hogy nem lesz tőle hivalkodó, tehát szerintünk egyértelműen menő, de sokan támadják is a tervezőket, mondván, a pisztolyminta erőszakra utal, ezért inkább ciki. Utóbbi véleményt támasztja alá az is, hogy egy floridai csajt a táska miatt kapcsoltak le a Virginia reptéren, mert a hatóság azt hitte, tényleg pisztoly van a táskában – írja a Daily Mail.

A pisztolyos kiegészítő tervezője a Vlieger&Vandam, honlapjukon Magyarországra is rendelhetünk termékeik közül, sajnos Willis ’Guardian Angel Soft L Black’ táskája épp hiánycikk, és egyébként is közel 330 euróba (97 ezer forint) kerül a menő táska. Ha hollywoodi celebgyerekek lennénk, tuti azonnal szereznénk egy ilyen shoppert, így marad a vágyakozás…

A táskát Willis egyébként jól kihasználja – ki is lehet, mivel mindenhez megy –, látszik, hogy nagy kedvence, buliba is ezzel érkezik, de kutyakajáért is így ugrik le. Szóval szerintünk és Willis szerint szép kis táska ez, de önök szerint? Menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek