Ikertornyok: néha a celebek is összeöltöznek barátnőikkel

Már megszokhattuk, hogy néha a celebek ugyanolyan ruhában jelennek meg bizonyos eseményeken, úgyhogy most csavarunk egy kicsit a történeten, és nem olyan hírességeket mutatunk be, akik egy helyről szerezték be a szponzorruhát, hanem olyan sztárokat és ismert vagy ismeretlen barátaikat, akik néha szívesen öltöznek össze.

Na jó, nem feltétlenül a megszólalásig hasonlító összeállítást öltenek magukra, de azért a stílus stimmel. Júliusban már írtunk arról, hogy Paris Hilton és édesanyja, Kathy Hilton nagyon hasonló szettben ment vásárolni, és akkor az olvasók úgy vélték, nem feltétlenül ciki, ha anya és lánya összeöltözik, de mi a helyzet a testvérek és a barátnők esetében?

Ki a legjobb páros?

Egy díjkiosztóra általában mindenki estélyiben megy, és sportolni, edzeni is nagyjából egyforma összeállításokban szoktak az emberek, de az utcai viseletnél más a helyzet. Itt aztán tényleg meg lehet mutatni, hogy milyenek is vagyunk, miben különbözünk másoktól. Igaz, a barátok és testvérek esetében azért sok a közös pont, és ha valamilyen ruhadarab éppen nagyon divatos, akkor nyilván a legtöbben be is szereznek belőle – legalább – egyet.

Így lehet az, hogy Liv Tylernek és Eva Mendesnek is van maxiruhája, hogy a fél celebvilág rövid farmersortban mászkál vagy éppen hippiként flangál az utcán. Nézze végig képgalériánkat, és szavazzon a legjobban kinéző párosra!

Oszd meg másokkal is!
Mustra