18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kate Moss félmeztelenül pózol a Pirellinek

A 2012-es Pirelli naptárat hivatalosan csak december 6-án mutatják be New York-ban, de a Vanity Fair máris nyilvánosságra hozta a werkfotókat, melyeken többek közt Kate Moss pózol csupasz mellel. Az egyik képen Moss egy romos tanya falát támasztja, csupán egy kendő takarja csípőjét, oldalra billentett fejjel néz a kamerába. A másik fotón szintén fedetlen mellel, epekedve bámul a sarokba. Moss-on kívül Milla Jovovich, és egy holland modell, Saskia de Brauw vetkőzött a Pirellinek, utóbbi teljesen meztelenre.

A fotókat Mario Sorrentini készítette május vége felé Korzikán – Moss és Sorrentini évtizedek óta jó barátok, egy ideig jártak is, a modell egyik első jelentős munkáját, egy Calvin Klein reklámot is ő fényképezte. A korzikai topless fotózást pár héttel Moss esküvője előtt tartották, Jamie Hince is részt vett a naptár készítésén.

Kattintson a fotózás képeiért!
Kattintson a fotózás képeiért!

A 2011-es naptárat Karl Lagerfeld készítette, akkor mitológiai istennőkké tették a modelleket, a 2012-es naptár a természetes női szépségről fog szólni, akárcsak a 2010-es, melyben Mihalik Enikő harapdál banánt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek