Öltözzön hárommillióból csövesnek!

A Louis Vuitton által készített táskának titulált négyszázezres szemetes zsákról már korábban is írtunk. Akkor olvasóink egyértelműen kijelentették, hiába az LV logó, soha nem vennék meg a táskát, így valószínűleg a mostani összeállításunk sem lesz különösebben keresett, de azért bemutatjuk, hogyan öltözhetünk nagyjából 15500 dollárból, azaz kicsivel több mint 3 millió forintból, csövesnek.

Nem sokkal azután, miután az LV bemutatta a szemetes zsákot, a Balmain dobott piacra egy szakadt pólót, nem csekély 1625 dollárért (325 ezer forint), és a Jezebel összeszedett néhány szakadt cuccot, melyet a híres márkák arcpirító áron adnak, holott ezeket a darabokat valószínűleg a csövesek is visszadobnák a kukába.

Az összeállításban szerepel egy Rodarte férfi kötött pulóver 2760 dollárért (552 ezer forint), egy Balmain kabát 5817 dollárért (1,63 millió forint), egy kopott farmer a Mastermindtől 2289 dollárért (458 ezer forint), a legendás Louis Vuitton táskának titulált szemetes zsák 1996 dollárért (400 ezer forint), valamint egy hozzá illő cipő Maison Martin Margiela kollekciójából 995 dollárért (200 ezer forint).

Oszd meg másokkal is!
Mustra