Fiúra lány ruhát? Hülye vagy?

Szerinted egyik kék nadrág olyan, mint a másik, vagy tök égő fiúra lány farmert adni? Ítélkezz magabiztosan, mutatunk hozzá képeket is.

Személy szerint nagyon boldog voltam, amikor kiderült, a lányom után fiam is fog születni. Praktikusnak persze egyáltalán nem mondanám egy családon belül a különböző nemű sarjakat. Hogy mást ne mondjak, elég hamar eljött az az idő, amikor már nem lehetett őket egyszerre fürdetni, mindig más érdekli őket, és szinte újra kell tanulnom az anyaságot, mert a fiú egészen másféle törődést igényel, mint a lány.

Ráadásul még örökölni sem igen tudnak egymástól dolgokat, sem játékokat, sem pedig ruhákat. Vagyis ruhákat hellyel-közzel igen, de csak azért, mert – mint kiderült – különösen rugalmasnak számítok ebben az ügyben, és szerencsére a fiam is.

Általában minden szezonban gigantikus mennyiségű, kiváló minőségű lányruhát öröklünk, aminek nagyon örülünk. Nem csak én, a praktikus gondolkodásommal, hanem a lányom is, mivel a nagylány példaképétől kapja. Az adakozó a családban is van egy kisebb fiú, és amikor egyszer megkérdeztem, hogy miért nem tartják meg neki, legalább a farmereket, úgy néztek rám, mint egy ufóra: hülye vagy, fiúra lány ruhát?

Szerencsére nálunk nincs tiltakozás, sőt, fel sem merül a téma, mivel szerintünk, ha gyerekruháról van szó, egyik kék fari olyan, mint a másik. Persze azt az egy apróságot leszámítva, hogy szinte minden gyártó odaírja, hogy fiúnak, vagy lánynak gyártotta-e a terméket. A kérdés az, hogy ezt most komolyan kell venni, vagy ugyanolyan hülyeség, mint a férfiaknak szóló papír zsebkendő, vagy vécé papír?

Te ráadnád a fiadra a lányod kinőtt farmereit? Természetesen nem a rózsaszín, csillámpónis és flitteres göncökre gondolok, hanem a ránézésre uniszex darabokra. Nézegess képeket, és ítélkezz szíved szerint a Facebook-oldalunkon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra