SZÜLŐSÉG

Te tudtad, hogy egéragy és halott embrió van az oltásban?

2017. szeptember 4., hétfő 17:14

A Chemtrail rajongói (zárt) Facebook csoportban jött szembe ez a leleplező lista, ami sorolja, mi minden van a védőoltásokban. Halott kisbabák maradványai, egér agya, kutya és majom veséje, sőt, még NÁTRIUM-KLORID is! Durva nem? Az eredeti lista megtalálható egy google kereséssel (oltás abortált dns csirke agya), de bocs, nem linkelem be, nem szeretném növelni az összeesküvős oldal forgalmát.

21272106 1441661075871349 2039918670440517632 n
Fotó: Dodi

(Disclaimer: ez persze butaság, és igaziból nincsenek ilyesmik az oltásban, illetve nem az, és nem úgy, akit érdekel ennek a tudományos igényű cáfolta, magyarázata, az elolvashatja itt, a 163. oldaltól.) 

A legjobbak a Chemtrail rajongók kommentjei, de az is csupa éretlen ember, nem vesznek komolyan semmit:(

embriós oltás1
embriós oltás2

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta