SZÜLŐSÉG

Bébiszittermeló évi 32 millióért - apróbetűkkel

2017. augusztus 23., szerda 15:42

Ok, négy gyerek, és nem igazán egykorúak, de egy Michelin csillagos séf főz majd rád, és a család luxusautóit is használhatod! Hol itt a probléma?

Először is a gyerekek: négy darab van; egy 2, egy 5, egy 7 és egy 15 éves. Ez persze még nem kéne, hogy akadályt jelentsen, hisz egy hivatásos dajka, aki legalább 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik (egy másik követelmény), feltehetőleg azért választotta ezt a pályát, mert nincs ellenére, ha egész nap gyerekek veszik körül.

Ennek ellenére a 2-15 éves korig terjedő paletta azért elég nagy kihívásnak tűnik, nem lehet könnyű például egyszerre odafigyelni egy 15 évesre, nehogy elkösse a szülők Porschéjét vagy Maseratiját (amit szintén használhat majd a sikeres pályázó), és tisztába tenni egy kétévest.

Ez persze mind semmi az „apróbetűs” részekhez képest.

A dajkának ugyanis egész nap - és heti egy szabadnaptól eltekintve minden nap - reggel 7-től este 8-ig rendelkezésre kell állnia, a gyerekeket ugyanis otthon taníttatják a szülők. Amiből szintén négy darab van egyébként, mármint otthonból. A család hetente akár háromszor is repül tudniillik, méghozzá London, Barbados, Cape Town és Atlanta között, nem árt tehát, ha a talán már kevésbé lelkes dajka-jelöltek a repülőn hisztiző kétévesek lecsillapítása terén is kiemelkedő képességekkel rendelkeznek.

Emellett az is alapkövetelmény, hogy a pótanya egyetemi végzettséggel rendelkezzen, méghozzá gyermekpszichológiából. És hogy gyermektelen legyen. És hogy minden egyes étkezést a gyerekekkel együtt költsön el (ez csak erősen javasolt, de végül is nem kötelező). És hogy végigülje a gyerekekkel az óráikat, és segítsen nekik a házifeladattal.

shutterstock 370944782

Ha valaki kedvet kapott, az állásra még mindig lehet jelentkezni, bár nem árt tudni, hogy az azóta jó pár helyen megosztott álláshirdetéshez azóta külön hozzáfűzték a szülők, hogy csak akkor van esélye valakinek, ha az ÖSSZES követelménynek megfelel.

Ja, és még egy apróság: örülnének, ha a pályázó jártas lenne önvédelmi sportokban, de ha nem, az nem nagy probléma, csak akkor az állással együtt kötelező jelleggel megkapja a szükséges kiképzést is. 

Ha ilyen csak a szitterkeresés, akar a fene kőgazdag lenni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta