SZÜLŐSÉG

A táskáknak jutott ülőhely, a szoptató anyának nem

2017. július 19., szerda 14:53

Az egy kézzel szoptató Bryonynak senki sem adta át a helyét!

Az impozáns nevű angol kisvárosban, Leigh-on-Sea-ben egy zsúfolt vonaton vágott bele az azóta nagy botrányt kavart kalandba Byrony Esther, aminek a vége az lett, hogy állva kellett megszoptatnia a 15 hónapos gyerekét. Bryony megosztott egy fotót is az incidensről, amit azóta többen osztottak meg, mint ahány lakója van az angol kisvárosnak, ahol az eset történt.

A Daily Mail beszámolója szerint még egy saját ülőhellyel is rendelkező bőröndöt sem voltak hajlandóak odébbmozgatni a vonat utasai, hogy megkönnyítsék az anya dolgát, nem csoda hát, hogy az eset kiverte a biztosítékot Bryony-nál.

Az artista

A hölgy amúgy egy képet is megosztott az esetről, ami már önmagában is szédületes, bár egyszersmind rizikós attrakciónak tűnik, és jól mutatja mennyire zabos volt Bryony. A kép elkészítéséhez ugyanis nem csak az kellett, hogy az anya nekiálljon állva szoptatni egy mozgásban lévő vonaton: a felpaprikázott hölgynek a telefonját is elő kellett kapnia, hogy aztán egy kézzel szoptatva dokumentálhassa az esetet.

Külön kiakadt Bryony egyébként a képen is látható, egy mozgássérültek számára fenntartott helyre leheveredett biciklisre, akinek ráadásul a biciklije is nekiütközött időnként a háromgyerekes anyának. Persze ki tudja, lehet, hogy a biciklis nemrég rokkant meg egy embert próbáló hegyi menet után, és egyszerűen képtelen volt megmozdulni... 

"Minek szoptatod még mindig?!"

Az anya szerint amúgy tisztában voltak vele a vonat utasai, mivel foglalatoskodik épp, ennek ellenére a fülük botját sem mozdították, amikor helyet kért az egyik bőrönd mellett. Sokan együttéreztek a neten az anyával, bár volt olyan is, aki szerint ez az igazi egyenlőség, nem kéne tehát károgni, ha a férfiak még ilyenkor sem adják át a helyüket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, sokan persze gyorsan elvonatkoztattak az esettől, és inkább azt tették szóvá a sztori kapcsán, hogy a gyerek amúgy is túl idős már ahhoz, hogy szoptatni kelljen. 

Szerinted?

 • 451
  Pofátlanság volt állni hagyni szegényt, de én még sose tapasztaltam itthon ilyet.
 • 950
  Bunkók voltak az utasok, és sajnos Magyarországon se jobb a helyzet.
 • 16
  Én kerültem már ilyen helyzetbe, mint Esther, szörnyű.
 • 89
  Én is szoptattam már állva járművön, de nem akadtam ki a többi utasra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta