SZÜLŐSÉG

5 roppant kínos Facebook-poszt szülőktől

2012. augusztus 29., szerda 14:50 |

Facebookon kalandozva nyilvánvaló, hogy igenis létezik túl sok információ. A közösségi oldalon számos szülő különös kegyetlenséggel kínozza ismerőseit, a STFU, Parents blog (ha szalonképes szeretnék maradni: Szülők, kuss) számolatlanul hozza a példákat arra, amikor jobb lett volna nem megnyomni a közzétesz gombot. Nevezhettek konzervatívnak, de az alábbi képeknek a családi fotóalbumban lenne a helye, nem máshol.

1. Né már, mi van a hajában!

Mit is mondhatnánk, miután Holly kiposztolta, milyen cuki módon tett a gyerek szart a saját hajába? A cselekedethez fűzött, teljesen értelmetetlen magyarázat (biztosan azért, hogy megnőjön, mint az üveg, ha kakit tesznek rá  valószínűleg elírás, és fűre gondolt) nem javít a helyzeten. Könyörgöm, ilyen a legjobb családban is megeshet, de a szar lemosása helyett fotóhoz pózolni, és aztán még ki is rakni a Facebookra - na, ez tényleg súlyos.

2. Az én kis hősöm

StupidFB4

Sallie, az empatikus mama ezt a képet tette fel kamasz lányáról, aki biztosan roppant hálás, hogy az egész világ nézegetheti, milyen jól nézett ki egy fogászati műtét után. Adott helyzetben már a fényképezés is egy élmény lehetett, de az, hogy mama még a fotót is kiposztolta, hát ez szupertrendi.

3.Egyél lepényt

StupidFB2

Nincsen azzal semmi gond, hogy emberek érzelmileg kötődnek a méhlepényükhoz. Van, aki fát ültet fölé, és van, aki megeszi. Virágozzék minden virág. De a megmosott és feldarabolt, pohárban felszolgált és megevett méhlepény a falamon? Könyörgöm, gondoljunk már azokra, akik a reggelijük mellett pörgetik végig a facebookot.

4. Tamponos nyalóka

StupidFB5

Heather, egy újabb szupervicces anyuka, aki fontosnak tartotta kiposztolni, amint kislánya éppen egy (applikátoros) tampont rágcsál. Heather javára írhatjuk, hogy az érintett darab nem volt használt. Egyébként meg? Biztos cuki lesz az is, amikor Jack bácsi tíz év múlva azon mereng, hogy tegnap még a tampont rágcsálta, ma már egy kész hölgy.

5.Szegény anyu

StupidFB6

A kisgyerek ruháján büszkén hirdeti: nekem van a legnagyobb farkam a családban.Ha igazat szól, nem irigyeljük anyut, bár legalább a gyerek összejött. Ha valakinek kétségei lennének: ez kicsit sem jópofa, annál inkább szánalmas. Ilyen darabokat soha ne vegyenek, ha ajándékba kapták, inkább mossanak fel vele.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta