Mutatjuk, milyen lesz a Trainspotting 2!

Kijött a Trainspotting 2 első valódi trailere, ami igencsak szép reményekkel kecsegteti az egyszeri mozinézőt. Reméljük, igazunk lesz, mert az alábbi előzetes alapján elég ütős mozinak ígérkezik. Az újabb videó alatt megint az első résszel egybeforrt Born Slippyre bólogathatunk, és a szöveg is gyakorlatilag megegyezik az első rész nyitójelenetével, persze itt már a Facebookra meg a Twitterre is gondoltak. 

A Trainspotting második részének forgatókönyve Irvine Welsh Pornó című könyvéből készült, a rendező ismét Danny Boyle, és maradtak az első rész jól bejáratott főszereplői is. Szerencsénkre. (Itt írtunk a most húszéves első részről.) A filmhez júliusban már készült egy kedvcsináló előzetes, de abból még nem derült ki ennyi minden (legfeljebb az, hogy a húsz év elteltével kik és honnan folytatják).

A sztori – legalábbis a könyvé - nagy vonalakban a következő; húsz év telt el a Trainspotting óta, Beteg Srác London után ismét Edinburgh-ben él. Élete sorozatos kudarcokból áll, ám most egy olyan lehetőséget kap, ami talán meg tudja változtatni szerencsétlen sorozatát. Ehhez csak egy pornófilmet kell rendeznie. Segítségül hívja a régi haverokat.

A szereplők és a sztori hihetetlenül erős, és ha ebben a filmben is sikerül a korszak legjobb zenéit összeszedni és ügyesen beilleszteni, akkor nyert ügyünk van. 2017 januárjában minden kiderül!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek