Donald Trump farka politikai ellenfeleinek gyűjti a pénzt

Az egész netet körbejárta Illma Gore Los Angeles-i képzőművész grafikája, ami az amerikai – nem véletlenül kritizált – elnökjelöltet, Donald Trumpot ábrázolja meztelenül. A már megnevezésében is ironikus, Make America Great Again című képet Gore először Facebook oldalára posztolta február 13-án, ahonnan természetesen futótűzként kezdett terjedni az internetezők körében, és a (már egyébként is mémnek született) alkotástól még több mém-kreátornak indult be a fantáziája. Afeminista képzőművész a siker nyomán (mióta kiposztolta a képet, több mint 50 milliószor látták) úgy döntött, aukcióra bocsátja a grafikát az eBay-en, a befolyt összegből pedig fiatal hajléktalanokat segített volna.

Mivel azonban a képen egy meztelen híresség szerepel, az amerikai internetes aukciós weboldal törölte az aukciót. „Újra feltettem a képet" – írja Gore Facebook-oldalán, "de sajnos már ez sem elérhető. Mostantól minden alkalommal, amikor az eBay eltávolítja a hirdetésemet, 100 amerikai dollárt adományozok egy, a másik oldalt erősítő politikai jelöltnek.” 

12741986 742900665846390 3074598651499734330 n
Illma Gore / Facebook
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Gore műalkotásának alapját a múlt heti szuperkedd utáni első tévévita adta, ahol az üzletemberből lett botrányhősből lett politikus fontosnak találta hevesen cáfolni ellenfele, Marco Rubio republikánus jelölt célzását arra, hogy neki, azaz Trumpnak kicsi volna a pénisze. Valljuk be, amúgy elég béna húzás volt ez Rubiotól, hisz Trump munkásságának és személyiségének ismeretében épp elég bírálnivaló akad, így viszont a világ most semmi másra nem tud összpontosítani, mint hogy egy vagyona révén az amerikai elnöki pozícióhoz vészesen közel került gyakorló elmebetegnek vajon ténylegesen mekkora a pénisze.

Weboldalán Gore amúgy szépen levezeti, miért pont ez az ábrázoláshoz fordult: "Senkit sem szabad csak a péniszére vagy a vaginájára leegyszerűsíteni, nem ezen múlik, hogy ki vagy. A nemi szerveidnek semmi közük a nemedhez, a hatalmadhoz vagy a státuszodhoz. Leegyszerűsítve: mindegy, mi van a gatyádban, attól még lehetsz óriási fasz". Aki szeretne magának egy sajátot a politikusból, Gore weboldalán 25 és 50 dolláros árakon rendelhet belőle, de akár ingyen is letöltheti.

Az viszont művészi performansznak is szép lenne, ha Trumpot végül a saját farka révén összegyűjtött 100-100 dollárokkal győznék le az elnökválasztási versenyben, szóval hajrá eBay! 

Oszd meg másokkal is!
Mustra