Van egy hazai film, amiért bemegy a moziba a magyar!

Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film rendezője fotóillusztrációval köszönte meg a nézőknek, hogy filmjének a nézettsége a tegnapi napon, február 9-én átlépte az ötvenezres küszöböt. "Ez minden mércével mérve kivételes eredmény egy elsőfilmes magyar rendező és stábja számára" - áll közleményükben. 

50000nezo
Cirko Film

"Köszönet jár érte az összes lelkes nézőnek, akik közül, úgy tudjuk, sokan többször is jegyet váltottak a filmre, hogy minden ismerősüknek megmutathassák. Köszönet jár azért, hogy még mindig vannak teltházas vetítések a kisebb mozikban, amelyek végén személyes tapasztalataink szerint a mai napig előfordul, hogy állva tapsol a közönség. Köszönet jár a Proton Cinemának, aki vállalta a film gyártását kezdeti stádiumában, illetve a Filmművészeti Egyetemnek és a WeLoveBudapestnek is közreműködésükért. És mindenkinek, aki részt vett a film elkészítésében, beleértve a jelenetek háttérben sétáló járókelőket, akik mind tudják: van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben, ami miatt ez a film sikeres lett!"  

A tavaly decemberben bemutatott VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film amúgy nemcsak minket kápráztatott el, a kritikák mindenhol nagyon dicsérték, de az i-re a pontot számunkra mégiscsak az jelentette, amikor tavaly év végén önök is Reisz Gábor filmjét választották az év legjobbjának

Ha még nem látta, okvetlen nézze meg, mi majd arról is beszámolunk, mit fest a rendező, ha a film eléri a százezres nézőszámot. De csak remélni tudjuk, hogy pont festeni fog majd. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek