Legyen kukkoló a Szürke ötven árnyalatában!

Már nem kell sokat várniuk azoknak, akiket beszippantott a E.L. James hatásvadász mamipornó bestsellerének, A szürke ötven árnyalatának hangulata, mivel február 12-én a hazai mozikban is bemutatják a könyv adaptációját Dakota Johnson, valamint az északír színész, Jamie Dornan főszereplésével – írja a today.com. Legyen irodalmilag bármilyen borzalmas az erotikus regénytrilógia, óriási sikernek bizonyult, szerzője pedig egy csapásra a legjobban kereső írók közé avanzsált.

2D274907754620-apt1.blocks desktop large
christiangreysapartment.com

Az Universal Pictures a modern technológia vívmányait kihasználva létrehozott egy olyan internetes portált, amelynek segítségével a rajongók két héttel a premier előtt bepillantást nyerhetnek a főszereplő, Christian Grey seattle-i luxus penthouse lakásába. A program lehetővé teszi, hogy a liftben elénk tartott titoktartási nyilatkozat elfogadása után egy virtuális sétát tegyünk a főszereplő puccos lakásában, szemügyre vegyük designer tárgyait, bútorait vagy a konyhában belepillantsunk titkos receptjeibe és megismerhessük kedvenc borait (ezek a Pouilly Fumé, Vintage Brut Rose és Sancerre amúgy).

A részletgazdag kidolgozásnak köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy Christian Grey három naponta cseréli a virágcsokrot a vázában, de sajnos azoknak a rajongóknak csalódást okoznak a készítők, akik a főszereplő hálószobájába is beszerettek volna lesni. A háló, a fürdőszoba valamint a hírhedt „Vörös szoba” sajnos zárva vannak a virtuális apartmanban, ezeknek a helyiségeknek a megismerésére  Valentin nap környékéig várni kell. Ide kattintva kutakodhat a képzelt karakter személyes szférájában.

2D274907754618-living-room.blocks desktop large
christiangreysapartment.com
Oszd meg másokkal is!
Mustra