Ugrálóvár felfújható mellekkel? Létezik!

A New York egyik legmenőbb részén, a Fifth Avenue-n található Szexmúzeum egy újabb parádés húzással hívja fel legújabb kiállítására a figyelmet. A londoni székhelyű konceptuális művészpáros, Sam Bompas és Harry Parr ugyanis női mellekkel pakolta tele felnőtteknek tervezett ugrálóvárát, hegymászófalát pedig hatalmas falloszokkal aggatta tele.

A 2007 óta együttműködő duónak és a múzeum kreatív vezetőségének az volt a célja a kiállítással, hogy látogatóikat a figyelemfelkeltő tárgyakon keresztül fizikai, vizuális és szaglási élményekbe is bevonja, valamint kihívásra ösztönözze, mely lehetővé teszi számukra megmutassák erejüket és gyorsaságukat a többi látogató előtt is – írja a versenyszellemet erősítő projektről a nymag.com.

Felfújható mellek között ugrálhatunk New Yorkban
Felfújható mellek között ugrálhatunk New Yorkbanmuseumofsex.com

„Napjaink embere a valós életről akar történeteket látni a múzeumokban. A jelenlegi kiállítás sztorija mintha Willy Wonka szexuális álmát mutatná be. Bizonyos módon ez is szexi - ahogy egy hot dog is lehet az. Annyira látványos és sokatmondó az egész, hogy szinte nyilvánvaló, hogy csak vicc az egész. A szexmúzeumok általában romantikusak és erőltetetten fülledtek, vagy szándékosan provokatívak. Szerintünk inkább valami szórakoztatóra és játékosra van igény, amin kuncoghatnak az emberek" – mondja Harry Parr a kiállításról, ahol egy „Szerelem alagútja” elnevezésű program is helyet kapott, melynek keretében szokatlan vizuális és hangeffektekkel kikövezett úton juthatnak el a látogatók a G-pontig.

Pénisz formájú kapaszkodók is helyet kaptak a múzeumban
Pénisz formájú kapaszkodók is helyet kaptak a múzeumbanmuseumofsex.com

A különböző méretű, formájú és színű mellekkel ellátott felfújható szoba, és a többi magával ragadó, interaktív térbe helyezett installáció június 26-tól 2015 tavaszáig várja az érdeklődőket New Yorkban, ahol 15.50 dollárt (kb 3500 forintot) kérnek el egy belépőért. Sajnos arról még nincs hír, hogy az intim testrészeket szokatlan környezetbe helyező művészpáros kiállítása látható lesz-e majd Európában is, de el tudjuk képzelni, hogy a „Funland: Pleasures & Perils of the Erotic Fairground" néven futó kiállítást áthozzák majd a tengerentúlra is, mivel a tervezők igencsak ismertek. Legutóbb például a Vodafone megbízásából újévre készítettek ehető konfettit és gyümölcsízesítésű ködfelhőket Londonban. Nézze meg a kiállítást népszerűsítő kisfilmet is!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek