Sztárparádé Deák Krisztina régi-új filmjében

A rendezőnő az idei filmszemlén tárta kisközönség elé a filmjét, ami forgalmazó hiányában mostanáig a fiókban hevert. Október tizenegyedikén azonban végre bemutatják a mozit, amiben Bogdán Zsolt, Kamarás Iván, Jordán Adél, Lázár Kati, Bálint András, Keresztes Tamás, Börcsök Enikő, Molnár Piroska és Ónodi Eszter is szerepet kapott.

A rendezőnő még 2009-ben, 460 millió forinttal látott neki az Aglaja munkálatainak, amit ugyan negyvenkét nap alatt forgattak, mégis 2011-re tudtak teljesen befejezni, így elindulhatott az amúgy szerény körülmények között megrendezett 43. Magyar Filmszemlén. A nyugatra menekült kelet-európai artistacsaládról szóló filmet Budapesten, Berlinben, Bécsben és Constanzában forgatták, mindezidág azonban nem sikerült megfelelő forgalmazót találni mellé, így a honi közönség csak a szemlén láthatta azt.

Ónodi Eszter
Ónodi Eszter

A címszerepet két lány, hatévesen Jávor Babett – aki egyébként a korcsoportjában fitness bajnok –, tizenhat évesen pedig Móga Piroska alakítja, aki azóta a kaposvári színészképző növendéke. Aglaja anyját, a cirkusz kupolájából saját haján lógó Sabinát játssza Ónodi Eszter, de rajta kívül még Bogdán Zsolt, Kamarás Iván, Jordán Adél, Lázár Kati, Bálint András, Keresztes Tamás, Börcsök Enikő és Molnár Piroska is szerepelnek a játékfilmben, ami végül a Ristretto Distribution és a Katapult Film közös forgalmazásában, október tizenegyedikén kerül a mozikba.

Oszd meg másokkal is!
Mustra