Nesze neked, kuponozós hétvége!

Nem is kell sokat magyarázni azon a jelenségen, amit a hétvégi kuponozós őrületben szúrtunk ki, vagyis hogy az akciós termékek egy része sosem került annyiba, mint ami ilyenkor eredeti árként szerepel rajtuk. Igazából még csak kuponozós hétvége sem kell ahhoz, hogy néhány üzlet teljesen hülyének nézze a vásárlóit és hatalmas kedvezményeket ígérjen. De azért az már valóban a pofátlanság csúcsa, hogy még arra sem ügyelnek, hogy ne legyen egyértelműen látható, hogy az a cipő alaphangon olcsóbb, csak éppen a kedvezményes napok előtt ráírtak egy jóval magasabb árat, amiből majd milyen jót lehet akciózni. 

IMG 20161112 113000
Dívány

Az arany Vans cipő 10.990 forintba kerül és ebből még lejön 30 százalék kedvezmény, azaz egészen pontosan 7693 forintot kérnek majd a kasszánál, ami a kerekítés szabályai miatt 7695 forint lesz. Klassz akció, nem? Ráadásul még kupon sem kellett hozzá! De nézze csak az árcédulát közelebbről!

IMG 20161112 113021
Dívány

Ott látható az eredeti, hétezer-hatszáz forintos ár egy fekete filccel áthúzva, és fölé írva az új, magasabb "eredeti" ár. Vagyis a 30 százalékos kedvezménnyel pontosan semennyit sem spórolt, és az üzlet még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább rendesen átsatírozza a régi, alacsonyabb árat, hogy ne legyen már ennyire egyértelmű a kamuakció. Mentségükre legyen mondva, hogy több ilyet nem találtunk, olyat azonban igen, ahol alkoholos filccel volt átsatírozva a régi ár, amiről csak remélni tudjuk, hogy nem alacsonyabb volt, mint az új eredeti ár, amiből ugye lejön a kedvezmény. Kár, pedig 5300 forintért tényleg megérte volna egy új cipő, ami még 7600 forintért sem vészesen drága, csak azért jobban szereti a vásárló, ha közben nem nézik teljesen hülyének. Önnek is volt hasonló tapasztalata? Írja meg nekünk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek