Ez a kislány 9 éves és milliárdos

tk3s h bm child millionaire 02504576
Barcroft Images / Northfoto

Majdnem pontosan három évvel ezelőtt írt a Velvet Isabelle Barrettről: a kislányról, aki akkor hat évesen már dollármilliomos volt. Azóta - nem meglepő módon - Barrett 9 éves lett, a Mirror pedig megnézte, mi a helyzet a (forintban) szépségverseny-milliárdossal.

Az oldalon található oldalon videóból kiderül, Barrett élete kilencéves létére sem sokban különbözik az amerikai milliárdosokétól: cégbirodalma van, dizájnerruhákat vásárol, útjaira saját sofőrje viszi, friss homárt vacsorázik, partikra jár a hasonszőrű barátnőivel és a lehető legtöbb területen kipróbálja magát – teszi mindezt erős sminkben, magassarkúban és 9 évesen.

Barrett sikere 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor elindította saját ruhamárkáját és ékszerkollekcióját. A kislány édesanyja elmondta: remélik, a gyerekkel együtt növekszik majd a vagyon és be tudják fektetni számára. Az általános iskolásnak egyébként két cégben (Glitzy Girl és Bound by the Crown Couture) van befektetése. A hírnevet a rettentően antipatikus, páréves gyerekekből majmot csináló Toddlers and Tiaras című műsorban való szereplés hozta meg neki.

tk3s h bm child millionaire 02504565
Northfoto

A Rhode Islanden élő Barrett ruhakollekciója egyébként vitathatatlanul népszerű: nemrég a New York-i divathéten is bemutathatta ötleteit többek között saját magán, ugyanis modellként végigvonult a kifutón. A kislány akkor kezdett el részt venni a szépségversenyeken, amikor Victoria nevű nővérét megtámadták az iskolában: két helyreállító műtétet kellett végezni az arcán, annyira megverte két legjobb barátnője.

Az édesanya szerint a lányának nem azért van olyan drága ízlése, mert a hírnév miatt megengedheti magának, hanem mert a családjuk eredendően szereti a minőséget. Többen a szemére hányják, amiért engedi versenyezni és sminket, illetve magassarkút viselni a gyerekét. Ő erre azzal felel, hogy szerinte ő igenis jó munkát végzett, hisz lánya modora kifogástalan és szereti a munkáját, ráadásul önkifejezésre is van lehetősége: több-kevesebb sikerrel az énekléssel is megpróbálkozott

Oszd meg másokkal is!
Mustra