Van élet a kuponos hétvégén túl is

Sokan epekedve várják az úgynevezett kuponos hétvégéket, amikor is valamilyen újság mellékleteként kezükbe kerül egy csomó különböző kedvezményre jogosító bón. Ekkor van az, hogy a plázákban annyira sem lehet mozdulni mint karácsonykor, mindenki egymást lökdösi az akciós termék beszerzésének reményében, a vásárlók idegesek és türelmetlenek, az eladók pedig sírógörcs közeli hangulatban gyűrögetik a papírkuponokat. Mindenki nyugodjon meg, van élet a kuponos hétvégén túl is.

shutterstock 25777810

Ezzel szemben vannak azok a hétvégék vagy akár egész hónapok, amikor ugyanúgy tud kuponok között válogatni, viszont talán nagyjából csak akkora lelki sokk éri, mint egy átlagos bevásárláskor, és talán még az emberekbe vetett hite sem megy el és nem csap át tömegiszonyba vagy mizantrópiába az élete. Ezek pedig a plázák saját kuponos akciói. Egyébként is szeretjük a kuponokat, itt pedig ruhaneműk mellett könyveket, elektronikai cikkeket, szolgáltatásokat, de akár ebédet vagy vacsorát is tud kedvezményesen venni, szóval szinte mindent, amiért egyébként is egy plázába menne.

Allee

Az Újbuda Központnál lévő plázában minden hónap egyik vasárnapján tud 20% kedvezménnyel vásárolni a megjelölt boltokban. A kupon nyomtatható, ezért semmilyen újságot nem kell hozzá megvenni, tehát ez már a színtiszta kedvezmény. A következő ilyen akció május 4-én lesz. Igen, pont akkor mikor Anyák Napja is, úgyhogy ha reggel elszalad akciós ajándékot venni, a vasárnapi ebédnél már át is adhatja. 

Aréna Pláza

Az Keleti Pályaudvar és a Népstadion közötti pláza külön oldalon gyűjti a boltok ajánlatait és minden hónap egyik szerdáján 20%-os akció van. Ennek keretein belül kuponokat tölthet le, amiket aztán az adott napon az önnek szimpatikus üzletekben beválthat. A következő kupon szerda április 16-án, lesz,  de addig is vásárolhat olcsóbban, akár 40% kedvezménnyel Levi's farmereket  . Érdemes időként visszanézni, hogy ne maradjon le a külön akciókról sem.

Campona

Bár nem egy belvárosi pláza, de érdemes nézegetni kupon ügyben a Campona oldalát is, ahol a Campona csütörtök akció keretein beül szoktak tartani kedvezményes vásárlói napokat. Az információs pultról is el lehet vinni az akciókat tartalmazó kiadvány, vagy akár le is lehet tölteni őket. Érdemes átbömgészni, mert némelyik üzlet 50% kedvezményt is biztosít.

Corvin Pláza

A Corvin negyed plázájában egészen márciustól májusig lehet felhasználni az akciós kuponokat. Ne ijedjen meg, utána jön a következő, hiszen a kiadványukban mindig szoktak szerepelni kedvezmények is.  Szintén letölthető pdf-ben is a gyorsabb nyomtatás érdekében az akár 30% kedvezményre is jogosító füzet, ahol divattippek és szépségtanácsok mellett a kedvezményeket is bezsebelheti.

Köki Terminál

Az április 11-13-ig tartó hétvégén a Kőbánya Központ plázája, a Köki Terminál saját kuponokkal is készül, szintén nyomtatható formában. A 20-30% kedvezményt biztosító kuponok mellett több helyen ajándékot kap a vásárláshoz.

Mammut

A Mammut is a tavaszi megújulás jegyében havonta új kuponfüzettel készül. Az április havi már véget ért, de nézze meg milyen akciók voltak, mert a következő, májusi időpontban is hasonló kedvezményekre számíthat.  A kuponfüzet elérhető az információs pultnál, de szintén nyomtatható is, úgyhogy akár célirányosan is mehet vásárolni.

Sugár

Az Örs vezér terén ezen a hétvégén tartanak Kupon Napokat, így a nagy tömegtől nem szabadul meg, ráadásul el is kell addig menni és kuponfüzetet kell szerezni a hoszteszektől vagy a résztvevő üzletekből, mert a kupon sajnos nem nyomtatható. 

+1 boltok

Ha kimondottan kedvenc boltjai vannak, akkor érdemes feliratkozni hírlevelekre, mert sokuk abban küld kuponokat, vagy törzsvásárlói kártyán gyűjthet pontokat. Érdemes megnézni a honlapjukat is, hiszen gyakran ott is bele lehet futni kedvezményes ajánlatokba és akcióra jogosító nyomtatható kuponokba. És akkor a törzsvásárlói kártyás kedvezményekről még nem is beszéltünk. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek