no

Most kell olcsó farsangi jelmezt venni!

Az óvodai-iskolai farsangi rendezvények már a nyakunkon vannak, így szétnéztünk, milyen jelmezeket lehet kapni a hipermarketekben. A választék elég lehangoló: egyhangú, a ruhák 100 százalékban poliészterből készültek, és igazán érdekes darabokra nem bukkantunk, hacsak nem számítjuk be az érdekes kategóriába a rózsaszín malacjelmezt. A legolcsóbbat 1990 forintért árulják, egy bonyolultabb szabású vagy népszerű mesét idéző jelmezért már 6 ezer forintot kell fizetni.

Azoknak, akik még nem vették meg gyerekük számára a jelmezt, azt javasoljuk, siessenek. A Tesco Váci utcai áruházában már elfogytak a farsangi jelmezek, és az Aldi üzletében is lerabolták a készleteket.

Auchan

A hipermarketben a játékosztály végén állítottak ki farsangi jelmezeket, 3-4 ezer forintért egyszerűbbeket találhatunk. A kirakott termékek most már általában mérethiányosak. Igaz, a képen látható, 3990 forintért kínált Naughty Girl jelmezből még bőven volt. 5809 forintért Monster High ruhát is vehetünk a rajongóknak. Az ár nemcsak a sorozat márkanevét tartalmazza, az összeállításban paróka is található.

Aldi

Az üzletlánc minden jelmezt 1990 forintért ad, amivel valóban az átlag piaci árak alá ment. Ugyanakkor a kedvezményes ár erősen a megvalósítás rovására ment, nekünk a leghorrorisztikusabb hippi lány ruhát sikerült lefotóznunk. Az eladó szerint már most sincs teljes választék, így aki ott akar vásárolni, igyekezzen.

Interspar

Az üzletlánc is készült a farsangra, az Euro Parkban található üzletükben 7 féle jelmez volt kapható, mindegyik 2990 forintos áron. A választék ugyan széles, de a farsangi jelmezekből nincsen túl sok készleten. Itt is érvényes, hogy igyekezni kell.

Tesco

Szerettük volna az összes hipermarket kínálatát bemutatni, de a Tesco elszámolta magát. A farsangi jelmezek ugyanis a Váci úti üzletükből (ami egyébként kiemelt bolt, vagyis Extra jelzővel van ellátva) már elfogytak. A ruhákat egyébként olyan gyorsan elkapkodták, hogy a ruhák hűlt helyét sem tudtuk megörökíteni.

Régió Játék

Nem ért minket váratlanul, hogy játékboltban találjuk a legnagyobb kínálatot. azonban a választható kosztümök széles választéka mellett árkategóriában is többfélével találkoztunk. A legolcsóbb kategória 1990 forintos volt, ezért az összegért a halloweeni ruhák mellett kínáltak például katicás jelmezt.

Háromezer forintért örök emléket szerezhetünk magunknak és gyermekünknek is, különösen akkor, ha rózsaszín malacként indítjuk őt a kosztümversenyen. A kínálat széles, 3-4 ezer forintért már egész tűrhető szabású ruhákat kaphatunk, míg 6 ezer forintért már korrekt hercegnős ruhát vehetünk lányunknak.

Ugyanakkor a legnagyobb meglepetésünkre nem a hipermarketekben, hanem a Régió Játék budakalászi üzletében találtunk: itt árultak a gyerekkosztüm kínálat mellett felnőttek számára készített ruhákat is. A kínálat nem túl széles felnőtt kategóriában, de azok a szülők vagy tanárok, akik egy farsangi bulin felügyelnek, befektethetnek egy boszorkányjelmezbe. Csupán 11 990 forintot kell leperkálni érte. Férfi jelmez is kapható, de iskolai rendezvényre nem ajánlanánk a Sikoly emblematikus maszkját.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek