18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megdöglött a Danone terhes kanárija

A Danone szerencsére gyorsan reagált a közfelháborodásra :újravágták az Activia hihetetlenül idegesítő reklámját. A főbb szereplők persze nem változtak, és a koncepció sem lett kevésbé bizarr.

De legalább az egészségtelenül étkező, keveset mozgó Berta gyomrát megszemélyesítő Pocak nem üvölt már, mint a fába szorult féreg. Eltűnt a terhes kanári, a főszereplőnket vacsorázni hívó kolléganő pedig adekvát arckifejezéssel reagál az eseményekre. Az ActiviaHu nevű Youtube-csatornán „Pocak megenyhül, de nem hallgat!" címmel tekinthető meg az új változat.

A tévében már az újravágott reklám megy, de az internet nem felejt. Annyira nem, hogy számos paródia készült már az eredeti reklámból. Ez például az ivásban találja meg a junkfood-okozta problémák ellenszerét. A kanári meg halott.

A következő változatban a gondos készítők a Vaklárma című film egyik részletének hangsávját dolgozták rá a reklámfilmre. Nehéz rá szavakat találni, a koncepció egyszerűen hibátlan.

Jóval több energiabefektetéssel készült az alábbi reklámparódia: itt három fiatalember az eredetinél sokkal hosszabban társalog a világ dolgairól. Ráadásul több helyszínen, és Pocakra is rájár a rúd.

Végül pedig a kötelező kör: a Bukás című film feliratozott változata.  Nem is fűzünk hozzá kommentárt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek