no

Terhes kanárira cserélték Szulák Andreát

Durva reklámmal rukkolt elő a napokban a Danone: Szulák Andreát lecserélték, helyette egy Berta nevű tudathasadásos karakter beszélget egy zöld kesztyűbábbal, Pocakkal. A történet érthetetlen egy átlag földi halandó számára: Bertát vacsorázni hívja a kolléganője, mire a csaj rávágja, hogy nem jó neki, mert terhes a kanárija. Ekkor előugrik Pocak (ami fáj), aki jól lecseszi Bertát, mert az össze-vissza eszik egész nap és rosszul bánik vele.

A fonalat már a terhes kanárinál elvesztettük, mivel nem tudtuk, milyen reklámról van szó, még az is felmerült bennünk, hogy a mikulás meg a kispiros után most így becézik a menstruációt. Az meg végképp szürreális, hogy valaki azért nem mozdul ki otthonról, mert egész nap zabál.

A reklám nem csak minket sokkolt, a Youtube-ra feltöltött videó alatt már szép számmal érkeztek értetlenkedő és kiakadó kommentek: „Nem szoktam negatív kommenteket írni, de ez a reklám egész nap borzolja a kedélyeimet majdnem minden reklámblokkban, a mai nap elég volt ahhoz, hogy az idegeimre menjen. Plusz infó, egy életre elvette a kedvemet az activiától, persze ezt még nem beszéltem meg a hangokkal a fejemben” – írta Wayne, aki szerint a célcsoport egyértelműen a 10 éven aluli korosztály.

Menjen-e Berta vacsorázni?

„Hiszen képzeljük csak el, hazatér a férj, anyuka majszolja az activiát, mire a reklámot ismerő férj megszólal: már megint ezt a szart eszed, majd neked is zöld gyomrod lesz, meg tudathasadásod. Egyértelmű, hogy nem aput akarja activizálni a reklám, de nem is anyut. Majd a gyerek megveteti anyuval, mert szegény anyu egész nap össze-vissza zabál a munkahelyén. Legalábbis ez az egyetlen elképzelhető célja a reklámnak.

Végül pedig pauseer hozzászólása: „gondolom, nem kell sokat várni a válaszvideókra, amikben a vaginájával beszélget”.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek