Hello Kitty joghurt: émelyítő, kevés, értelmetlen

Amikor a jégkrémkörképhez gyűjtöttük a fagylaltokat, megakadt a szemünk egy régi ismerősön: Hello Kitty nézett velünk farkasszemet a hűtő egyik polcáról. A vízfejű macska képe rózsaszín pohárkába zárt eper ízesítésű joghurtot takart, persze nem bírtuk megállni, hogy ne vigyük haza.

SAM 2952
Divany

Mivel baráti körben többen is nagy cicarajongók, otthon egy kisebb alakulat gyűlt össze, hogy megízlelhesse az édes masszát, és hogy természetesen megcsodálhassák – és nyilván megkaparinthassák – a fantasztikus Hello Kitty-s ajándékot, amit a pohár ígért. Az első megdöbbenés akkor ült ki a kóstolók arcára, amikor a beleállított kiskanálnak még az öblös része sem tudott elsüllyedni a joghurtban. Utólag gyorsan átfutottunk a pohár szövegén, hogy igazából milyen súlyúnak is kellene lennie az epres desszertnek. Természetesen igencsak nagy számokkal fel van tüntetve: 100 g. Azért csak ennyi, mert a pohár egyik felében található az édes joghurt, míg a másik felében az ajándék lapul. Mindegy, a joghurt amúgy is teljesen érdektelen a rajongók számára – állapították meg többen rögtön: a lényeg, hogy rajta van a rózsaszínű macska, és van hozzá szuper ajándék, a többi nem számít!

SAM 2960
Divany

Akkor még nem tudták, hogy az émelyítően édes, műanyag eperízű, szóval eléggé ócska joghurt után a második csalódás a meglepetés lesz, amit a kis pohár rejt: egy picike Hello Kitty figura, amivel túl sok mindent nem lehet kezdeni. Nincsen belefűzve sem zsinór, sem kulcstartókarika, hogy valamire rá lehessen akasztani, és még csak nem is öntapadós az alja, szóval egyszerűen felragasztani sem lehet a gyerek kis asztalkájára, polcára vagy például a kocsi műszerfalára, esetleg az irodai asztalra/monitorra.

Így tehát az öttagú zsűri a következőképpen döntött: egycentis műanyag Hello Kitty ide vagy oda, még így sem éri meg megvenni az egyébként ráadásul förtelmes ízű, 299 forintos joghurtot.

SAM 2956
Divany

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra