no

Vegyen luxusmagazint luxusáron!

Fontos, hogy mindenki értesüljön a legfrissebb divatról. Még a Közel-Keleten is. A világ egyik leggazdagabb országában meg igazán ciki lenne olcsón adni egy olyan divatmagazint, ami ad magára.

Az Egyesült Arab Emírségekben kapható egyetlen életmód- és divatmagazin a Kohl, amely magyarul annyit tesz, hogy Fekete Szempillafesték". Ez a kiadvány tudhatja magáénak a világ legdrágább női magazinja címet, még ha ez az ár csak az első példányszám egyetlen darabjára értendő is, melynek borítóját a megjelenés alkalmából arannyal és gyémánttal ékesítették.

Mivel a technika még nem képes arra, hogy egyszerű nyomdai eljárásokkal felvigye a papírra ezeket, a kiadó neves ékszertervező és -gyártó Damas céget kérte fel ennek kivitelezésére. Az ékszerészek a címlappal 86 órán keresztül bíbelődtek, mire mind a 91 gramm arany és 622 darab fényesen csillogó gyémánt rákerült, a burzsuj hölgyek elkápráztatására.

kohl640

A magazint elárverezték, a befolyt összeget pedig jótékonysági célra fordították: egy gyerekekkel foglalkozó dubai terápiás központnak ajánlották fel - írja Jeremy, a World's Most Expensive Magazines bloggere.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra