RAKTÁR

Keresse meg Budapestet a metróábrák között!

aa 2017. január 24., kedd 16:33

Nemcsak a Designhype kreatívosát, Tiffanyt Burnettet izgatják a különböző nagyvárosok metróhálózatai, hanem a washingtoni grafikust, Peter Dovákot is, aki Burnettel ellentétben nem csinos karkötőkre nyomta rá a nagy és kisebb városok metróhálózatát, hanem a Mini Metros néven futó sorozata keretében egyszerűsíti le és formálja egyfajta logóvá a térképeket.

Peter Dovak 200 metrótérképet készített.
Peter Dovak 200 metrótérképet készített.
Fotó: society6.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kis lakásban is lehet jó az élet!

etelka 2017. január 23., hétfő 19:58

A kis lakások olcsóbbak, nem kell annyit takarítani őket ráadásul sokkal kevesebb helyen tűnhetnek el dolgok - tehát ebből is látszik, hogy a kis lakásoknak számos előnyük van. Nyilván senki nem úgy tervezi az életét, hogy egy garzonban fog élete végéig élni, de attól még ezek a falatnyi helyek nagyon szerethetőek, és némi kombinálással jó dolgokat lehet belőlük kihozni. Mutatunk is néhány külföldi példát, amik arra világítanak rá, hogyan lehet élhetőbb a kis lakás. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem érti a mosógép piktogramjait? A japán vécéket még annyira sem fogja!

Dívány 2017. január 21., szombat 16:20

Egészen szürreális előkészületekkel is jár a japánok számára, hogy 2020-ban Tokióban lesz az olimpia. Tavaly például a buddhista templomokat jelző táblákon szereplő fordított szvasztika szimbólumokat cserélték a külföldi turisták számára lényegesen egyértelműbb pagodára a térképeken, így talán kevesebben gondolják, hogy úton útfélen náci relikviák vannak Japánban. Az országban meglepően sokat foglalkoznak vele, hogy a térképeken, közösségi helyeken olyan szimbólumrendszert alkalmazzanak, amit a külföldiek is könnyen megértenek. Ez a reformgondolat érte el a napokban a köztéri vécéket is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézzen be Donald Trump gyerekkori házába!

aa 2017. január 20., péntek 12:29

Ma, azaz 2017. január 20-án iktatják be az Amerikai Egyesült Államok Barack Obamát váltó új elnökét, Donald J. Trumpot. Ezzel történelmi helyszínné válhat az a queensi Jamaica Estatesben található hat hálószobás, négy és fél fürdőszobás családi ház, amiért most mindössze 1.650.000 dollárt (kicsit kevesebb mint ötszázmillió forintot) kérnek az ingatlanpiacon. Ez volt ugyanis az új amerikai elnök gyerekkori otthona – hívja fel a figyelmet az ElleDecor.com.

Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Fotó: facebook.com/LaffeyRealEstate
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézzen körül a Fehér Házban Obamáékkal!

nemoszi 2017. január 19., csütörtök 15:00

A Felix & Paul Studios-nak köszönhetően bárki körbenézhet a washingtoni Pennsylvania Avenue 1600-ban, azaz a Fehér Házban – írja a People.com. Az élmény önmagában is érdekes persze, azonban külön aktualitást ad neki, hogy mindezt a leköszönő elnöki pár, Barack és Michelle Obama vezetésével teheti meg.

A virtuális valóság élmény címe: “The People’s House: Inside The White House with Barack and Michelle Obama”, azaz kábé: "A Nép Háza: túra a Fehér Házban Barack és Michelle Obamával". A 360°-os videosétát az alábbi Facebook-videón és Samsung Gear VR-on is meg lehet nézni.

A túrát az elnök, Barack Obama narrálja, aki előbb ejt pár szót az épület történelméről, majd bevezet bennünket az előcsarnokba. "Soha sem felejtem el, amikor a megválasztásom után először léptem be ide [...] Nem tudtam nem csodálattal és hálával tekinteni rá, és ez mindig így is lesz" - mondja az elnök, aki aztán az Ovális Irodában ülve további emlékeket és gondolatokat oszt meg a nézővel az itt töltött pályafutásáról. Például hogy mennyire szerette a helyiség hatalmas ablakait, amiktől az egész fényárban úszik, és amelyeken át épp a lányai hintájára látott rá; de olyasmiket is, milyen volt itt talákozni a világ fontos vezetőivel, és milyen döntéseket és reformokat sikerült elérnie az itt töltött évei alatt. Utána felesége, Michelle Obama veszi át a szót, aki elmeséli, milyen érzés volt először, már a beiktatott elnök feleségeként végigmenni a házon, és meddig tartott, amíg már "nem valamiféle múzeumban, hanem az otthonukban" érezte magát a falai közt. Ha valaki nem tudná: a mindenkori elnök és családja lakóterülete a Fehér Ház irodái felett, a legfelső két emeleten találhatóak. "Itt nőttek fel a gyerekeink. Sasha mindössze másodikos volt, amikor beköltöztünk, szóval neki például ez jelenti elsősorban az otthont" - emlékszik Michelle Obama. 

További személyes emlékekért és történelmi-építészeti érdekességekért érdemes végignézni a nyolc perces videót, és az egér használatával valóban alaposan körbenézni az Egyesült Államok legfontosabb épületében. Ugyanez a pénteken beiktatandó új elnök, Donald Trump vezetésével nem biztos, hogy ennyire élvezhető volna.

Lego a betonozáshoz? Működik!

Edicsek 2017. január 18., szerda 19:22

Benjamin Uyeda bostoni tervező a fenntartható fejlődés jegyében alkot, emellett hobbija, hogy olyan barkácstippeket osztogat ingyen az interneten, amik jól néznek ki, olcsók és bárki meg tudja csinálni őket. Érdemes az Instagram oldalát követni, hogy már néhány videó után ellenállhatatlan késztetést érezzen arra, hogy az egész lakását átalakítsa és felújítsa. Egyedül. Fillérekből. Egyetlen hétvége alatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Akár egyedi szőnyeget is készíthet saját kezűleg

ST 2017. január 17., kedd 13:31

Szeretne egy különleges szőnyeget, de már látja, hogy ezeknek az ára olyan magas, hogy csak ábrándozhat róla? Nagy mázlija van, hiszen virágkorát éli a DIY mozgalom, és bizony a szőnyegkészítés is szerepel a palettán. Összeszedtünk önnek néhány érdekes, és valóban egyedi szőnyegötletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Zengerájok hangulata, összekevert Napóleonok és a felháborodott Hajós Alfréd

S-W. Zsó 2017. január 16., hétfő 13:57

„Olyan ez az ebédlőasztal, mintha Artúr királyé lett volna.” „A lépcsőház egyszerűen mesés ezekkel a színes csempékkel és festett üvegablakokkal!” „Egy régies stílusú, erkélyes lakásra vágyunk, ahol sok a természetes fény.” Egy amerikai házaspár, Todd és Nancy úgy döntöttek, Magyarországon kezdenek új életet, budapesti otthonuk kiválasztásában pedig a Travel Channel egyik legnézettebb műsora, a Nemzetközi Házvadászok csapata segített. A várva várt, Budapesten forgatott epizódot ma este láthatjuk először a csatornán, a különleges városi sétákat tervező Hosszúlépés csapata pedig ennek alkalmából egy, a sorozathoz illeszkedő érdekes túrát szervezett, amin mi is részt vettünk.

Latyakban, csúszkálva róttuk a belvárosi utcákat, de megérte, mert egy csomó érdekességet tudtunk meg a kevésbé ismert épületek történetéről, a séta végén pedig abban a házban melegedhettünk fel, amit Hajós Alfréd olimpikon-építész annyira csúnyának tartott, hogy naponta követelte annak lebontását. Nem értjük, mi baja lehetett vele...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csináljon otthon felhőlámpát!

Edicsek 2017. január 14., szombat 09:32

Mindig is szerette volna az eredetileg Richard Clarkson tervezte felhőlámpát a saját nappalijába is, de nem az ön pénztárcájához szabták a közel nyolcszázezer forintos árát? Like a Riot DIY-blogger útmutatója alapján most már otthon is elkészítheti, ráadásul pár ezer forintból kihozhatja. Igaz, ahhoz egy kicsit össze kell szednie magát, ha funkcionálisan is leutánozná az eredetit, hiszen az a mozgásérzékelőknek köszönhetően akkor „éled fel" , ha valaki a közelébe ér: ekkor valódi viharfelhőként viselkedik, hang- és fényhatásokkal járó égzengés veszi kezdetét. Sőt, elkészült a valóban lebegő változata is, ami egy lebegő hangszóró, ha ezt készítené el, akkor már mágnesekkel is trükköznie kell.Ha azonban nem ennyire maximalista, és már attól is boldog, hogy végre lehet saját felhőlámpája olcsón, mutatjuk, hogyan!

Távolról sincs vége, olvasson még »

George Lucas Los Angelesben végre felépítheti a múzeumát

Dívány 2017. január 13., péntek 17:52

A híres rendező már régóta tervezgeti, hogy építtet egy múzeumot óriási magángyűjteményének, ami nemcsak azoknak lehet majd érdekes, akik rajonganak Indiana Jonesért vagy a Csillagok háborújáért, hanem a képzőművészet rajongóinak is: a kiállított tárgyak között szerepel Norman Rockwell amerikai festő és illusztrátor több műve, de Edgar Degas és Keith Haring alkotásait is meg lehet majd tekinteni. Eddig az jelentette az akadályt, hogy a kiszemelt városok visszautasították a lehetőséget, ugyanis nem találták vonzónak a Lucas által bemutatott építészeti terveket. A rendező azonban újra nekifutott a dolognak, tavaly ősszel újraterveztette az épületet, és az új látványtervekkel végül sikerült meghódítania Los Angelest - írja a FactoDesign.com.

Az eredeti tervek szerint a jövendőbeli Lucas-múzeum tervei közt szerepelt már spanyol kastély San Franciscoban, vagy óriási piramis Chicago tengerpartján, de egyik város sem igazán lelkesedett ezekért az ötletekért. Végül ez az új, futurisztikus külsejű, 25,5 ezer négyzetméteres épületterv lett a nyerő, amit Lucas egy kínai építésszel, Ma Yansonggal álmodott meg, és valószínűleg tényleg Hollywood szomszédságában van a legjobb helye

Azt egyelőre nem árulták el, hogy mikor nyitja meg kapuit a Lucas Museum of Narrative Art, de a belépés valószínűleg ingyenes lesz. 

Ne száműzze még a karácsonyi fényeket!

Menő/Ciki

bb 2017. január 12., csütörtök 18:56

Furcsa trend ütötte fel a fejét a Pinteresten és az Instagramon, miszerint nem feltétlenül kell száműzni a hangulatos karácsonyi díszkivilágítást csak azért, mert elmúltak az ünnepek: ettől még a lakás számos pontját feldobhatjuk vele az egész sötét, borongós téli szezonban. A hajtás után mutatunk néhány (ha nem is túl praktikus, de) szerethető példát erre, a cikk végén pedig ne felejtsen el szavazni: menő-e, vagy inkább ciki a kiterjesztett karácsonyi hangulat?

Távolról sincs vége, olvasson még »
134 szavazat 319 szavazat

Ez lesz az új kedvenc Twitter-fiókja!

Dívány 2017. január 11., szerda 15:03

A FastCoDesign oldalán jött velünk szembe az a Twitter-robot, amit a Los Angeles Times grafikusa, Joe Fox hívott életre, és aminek alapötlete annyira egyszerű, hogy már zseniális. A lényeg: a bot egy algoritmus alapján különböző színeket kombinál össze.

Íme egy példa, de ide kattintva az összes posztot megtalálja.

Fox 2015 februárjában, a kék-fekete ruhás botrány után találta ki, hogy csinál egy ilyen fiókot, igaz, a @colorschemer akkor még csak két szín párosított össze. Az igazi sikert, vagyis a több ezernyi követőt valamiért azt hozta meg, amikor a színpárosokról színhármasokra váltott. Még egy csavar: a bot külön neveket is ad az árnyalatoknak egy 2010-es felmérés alapján. 

Bár a bot nem fejlődik, nem tanul, csak véletlenszerűen pakolgatja össze a színeket, ahogy az ember egyre lejjebb görget, egyre inkább elhiszi, hogy talán mégis van valami rendszer az egészben. A közönség egyébként főként a visszafogottabb árnyalatokat szereti, de grafikusok előszeretettel használják inspirációs forrásnak a random színhármasokat, aminél nagyobb elismerés egy ilyen projektnek valószínűleg nem is kell. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyors és egyszerű, de látványos fűszertartók DIY

ST 2017. január 10., kedd 11:10

A konyha az egyik legveszélyesebb hely a lakásban: az ember óriási melóval, akkurátusan rendet vág benne, majd kábé addig gyönyörködhet a művében, míg meg nem kordul a gyomra. Akkor ugyanis, hacsak nem egyszerű vajas kenyeret készít, egy rakás holmit elő kell túrnia és össze kell kennie, azaz kész is újra a káosz. Az egyik legrosszabb feladat a fűszerek rendezése: az a rengeteg kis zacskó, amiket valamelyik fiókba vagy dobozba tuszkolva tartunk, így átlátni persze lehetetlen, és hiába van nyitva három is ugyanabból, nyilván nem találjuk, úgyhogy veszünk még belőle egy negyediket is... 

Igen, léteznek fűszerrendezők, ezek viszont nem biztos, hogy lefedik az igényeinket, ha meg mégis, nem biztos, hogy rá tudunk szánni annyit, amennyi az összes fűszerünk kulturált tárolásához szükséges volna belőlük. Ilyenkor tud hasznos lenni, ha időnként kitör belőlünk a kreatív DIY-állat. Mert ezeket is el lehet készíteni saját kezűleg!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Carrie Fishert egy óriási Prozac kapszulában helyezték örök nyugalomra

(sze) 2017. január 9., hétfő 17:06

Pénteken, január 6-án különleges módon helyezték végső nyugalomra Carrie Fishert a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben - írta meg a MailOnline. A színésznő hamvait ugyanis a hagyományos urna helyett egy óriási antidepresszánst formázó kapszulában helyezték el a családi kriptában. Ha azt gondolná, azért, mert Fisher maga is bipoláris depresszióban szenvedett (és erről nyíltan, felvilágosító tevékenység keretében beszélt is), akkor közel jár, de valójában mégsem találta el. Bár üzenetértéknek ez sem lett volna rossz, de az ok sokkal egyszerűbb: ez az óriási kapszula volt az egyik kedvenc tárgya.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt élt és halt meg Gábor Zsazsa

zezse 2017. január 9., hétfő 09:30

Gábor Zsazsa élete csupa fényűzés volt, simán megérne egy hollywoodi fimet, és bár utolsó éveiben egészsége meggyengült, így is 99 éves koráig élt. Neki köszönhetjük (többek közt) a háztartás fogalmának híres újradefiniálását is: „Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát”, szóval most mutatunk egy olyan ingatlant, amelyet tényleg egész végig megtartott.

A Bel Air-i otthon 14,9 millió dollárért kelt el még 2012-ben, állítólag azért, mert az akkorra már ágyhoz kötött díva jelenlegi (egyben utolsó) férje, Frédéric Prinz von Anhalt ebből fizette az egészségügyi kiadásokat, miután amputálni kellett neje lábát. A pár azonban a házban maradt és évente 325000 dollárt fizetett bérlőként. Most viszont a hercegnek költöznie kell, 90 napja van elhagyni az ingatlant. 

Az 1955-ben épült háznak négy hálószobája és öt fürdője van, első tulajdonosa Howard Hughes volt, aki körfolyosós előcsarnokot, méretes ebédlőt és a városra néző nagy szalont is álmodott az épületbe. A földig erő ablakok, beltéri oszlopok, mintás padló mind a régi Hollywood csillogását idézik, nem is beszélve a hatalmas medencéről és az azt övező trópusi hangulatról. Ha Zsazsa nem lenne elég menő tulajdonos, jó, ha tudja: Elvis Presley is élt benne. A teljes galériát a Forbes.com-on találja.

[PINTEREST] 585bdab0d3a33

  

 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kartonból készül a menő konyhaszekrény

etelka 2017. január 8., vasárnap 12:58

Személy szerint nagyon kedvelem a DIY megoldásokat, akkor főleg, ha a végeredmény vállalható, mi több, az ember a homlokára csap, hogy ugyan miért nem neki jutott az eszébe. Így vagyok ezzel a kartonból készült bútorral is, ami annyira jól néz ki, hogy nehéz elhinni, hogy ebből az alapanyagból készül. A kivitelezéshez egy jó sniccerre, jó sok ragasztóra és kartonra van szükség, aztán mehet a méregetés meg a ragasztás. Ezzel a technikával ráadásul bármi elkészíthető, és még túl sokba sem kerül, arról nem is beszélve, hogy akkor is ez a tökéletes megoldás, ha egyedi méretekre van szükség, vagy csak ideiglenes megoldást keres, és nem akar az Ikeában tipródni.

A pontos leírást, vagyis inkább képeket itt találja meg, ha pedig más jellegű bútort készítene, ezen a YouTube csatornán érdemes körbenéznie, számos hihetetlenül kreatív megoldásra bukkanhat.

Senkinek sem kell Jennifer Lopez kastélya

bb 2017. január 7., szombat 09:45

Eva Longoriához hasonlóan Jennifer Lopez is nehezen tud túladni a nívós Los Angeles-i Hidden Hillsen található villáján, amit eredetileg még Marc Anthonyval való házassága alatt vásárolt 8.2 millió dollárért (nagyjából 2.4 milliárd forintért) 2010-ben – írja a HouseofBeautiful.com.

Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Fotó: pinterest.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi mindenre jó egy betonelem?

ST 2017. január 6., péntek 10:47

A nyers beton használata a lakberendezésben nem olyan új keletű dolog, ellenben napjainkban igen divatos megoldás. Házilag azonban csak ritkán szokás kísérletezni vele, hiszen igen nehéz megalkotni belőle az elképzelt a formákat. Kivéve persze, ha ön például részt vett annak idején a DIY-tanfolyamunkon már előre elkészített elemeket használ hozzá. Ekkor ugyanis hirtelen rádöbbenhet, mennyi lehetőséget rejthet például egy közönséges pincefalazó elem, melynek nyers egyszerűségét használva igazán különleges dolgokat alkothat, ráadásul gyorsan, és viszonylag még olcsón is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még át sem adták, de már most megnézheti Hamburg új csodáját

Dívány 2017. január 5., csütörtök 19:20

Januárban adják át az Elbai Filharmónia (Elbphilharmonie) koncerttermet Hamburgban. Az épületet a Herzog & de Meuron svájci építészeti iroda tervezi, melyet Jacques Herzog és Pierre de Meuron alapítottak 1978-ban: az ő nevükhöz fűződik többek között a londoni Tate Modern átalakítása is.

A koncertteremnél, melynek építését novemberben fejezték be és januárban adják át, minden lehetséges építészeti probléma felmerült: 730 millió euróba került, 30 millióval többe, mint azt előzetesen kalkulálták, és hét évvel a tervezett dátum után fejeződött be az építkezés. A német parlament vizsgálatot is indított, mivel sikkasztást gyanítottak: 300 dolláros vécékefék és 1000 dolláros papírtörlő-adagolók szegélyezték a bizottság útját.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fizessen elő az év legmenőbb lámpájára, amíg lehet!

nemoszi 2017. január 4., szerda 18:18

Ha valami új lakberendezési tárggyal kezdené az új évet, a holland tervező, Arthur Limpens (az Allocacoc DesignNest tagja) lámpáját önnek találták ki! A "Heng Balance Lamp" egy eleve különleges formájú asztali lámpa, ráadásul szokatlan módon, egy pár mágnessel lehet bekapcsolni, az alább látható módon:

A dizájner koncepció már 2016-ban Red Dot designdíjat nyert, most pedig meg is valósul a terv, mivel a Kickstarteren szinte azonnal a kitűzött 10 ezer euró fölé kúszott a mérleg – jelenleg 80 ezer eurót dobtak már össze a különleges lámpára az adakozók, így most már egészen biztos, hogy elkezdődhet a gyártása. Ha ön is szeretne egy ilyen különleges lámpát, még beszállhat, de jó lesz igyekezni, ne fogyjanak el a támogatói csomagok! Ráadásul nem is kerül sokba: 42 euróért (ami nincs 13 ezer forint) egyet, 118-ért hármat kap. De ha viszonteladóként keresne pénzt, vagy egy egész irodát ilyen lámpákkal szerelne fel, akkor minimum 1260 euróért 38 lámpa jár. Hajrá!

11652caf1cc60c15760fd9acdcd64076 original
Fotó: Kickstarter

Ez volt az önök 10 kedvenc Raktár-cikke 2016-ban

bb 2017. január 3., kedd 11:58

A tavalyi évhez hasonlóan idén is változatos témákat szerettek a Raktár rovatunk olvasói: felkapottak voltak például a lakberendezési trükkökkel, felújításokkal és a hírességek otthonaival kapcsolatos témák is az oldalon. A hajtás után mutatjuk azt a tízet, amit önök a leginkább olvastak!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Interaktív terápiás pavilonnal fejleszthető az autista gyerekek szociális készsége

aa 2017. január 2., hétfő 08:54

Az autista gyerekek számára igazi áttörést jelenthet az Ann Arborban lévő Michigani Egyetem építész professzorának a fejlesztése, ami egyfajta terápiaként szolgál autista spektrum zavarral (ASD) küzdő gyerekek számára. Többek közt olyan gyerekekének, mint amilyen az ő hét éves kislánya, Ara is – számol be a figyelemre méltó projektről az Archdaily.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A praktikus bútorok éve volt 2016

aa 2017. január 1., vasárnap 18:45

Az idei év is számos meglepő trenddel szolgált az előregyártott DIY bútoron és a gombából növeszhető lámpán át a reneszánszukat élő natúr fakorongokig. A TrendHunter.com listája alapján mi is összegyűjtöttük azokat a bútorokat és lakberendezési kiegészítőket, amik a leginkább meghatározóak voltak. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen új formák és termékek kerültek ki a piacra 2016-ban!

Szilveszteri dekoráció, olcsón, praktikusan

ST 2016. december 31., szombat 18:12

Karácsony után az ember rögtön törheti is a fejét, hogy hogyan alakítsa át a lakás díszítését a szilveszteri ünnepléshez. Bár a karácsonyi díszek ehhez az ünnephez is hozzátartoznak, azért a szilveszternek megvan a maga hangulata, és az ezzel járó dekorációs elemei.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dobja össze a pénzt a legmenőbb monoszkóplámpára!

ermiz 2016. december 30., péntek 13:32

Forgács Simon, egy magyar designer találta ki, hogy az Indiegogón szedi össze a kezdőtőkét annak a lámpának a gyártására, mely minden szocializmusban felnőtt gyerek számára örök emlék. Igen, ez a hétfői adásszünet jele, a monoszkóp, ami akkor virított a tévékben, amikor nem volt adás. Az 1954-óta használt ábra valójában tesztábra, ugyanis a tévékészüléket lehet vele pontosan beállítani. Régen fekete-fehérben sugározták, később, a színes készülékek elterjedésével a monoszkóp is színesre váltott. Gyakran még sípolt is, legtöbb esetben 1 kHz-es frekvenciájú hangot adott ki, amit a baromi idegesítővel lehet leírni, és természetesen ez is a tévé beállítására szolgált.

Forgács lámpája nem sípol, viszont színes és fekete-fehér változatban is elérhető lesz 175 euróért (54300 Ft), legalábbis ha összejön az a 36000 eurós alapösszeg (kb. 11 millió forint), ami a gyártás beindításához kell, és amihez még kicsit több mint 20 százaléka hiányzik. Igen, ez tényleg nem túl olcsó, az IndieGoGo kampányok nagyszerűsége viszont, hogy a projektek beindítását segítő támogatók jóval olcsóbban juthatnak az első darabokhoz: így például, ha ön most támogatja a projektet, 100 euróért jut majd a lámpájához (kb. 31 ezer forint), ami azért jóval barátságosabb ár, mint a később ébredőké. A kampányból azonban már csak 20 óra van hátra, szóval jó lesz igyekezni! 

Frissítés: a kampányt egy hónappal meghosszabbították, úgyhogy még mindig nem késő kattintani!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés